Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Merikoski SBT

Kampushalli

"Ei jäänyt jossiteltavaa"

Nibacoksen valmentaja Jan Salin myönsi sen heti ottelun jälkeen: ”Ei jäänyt jossiteltavaa”.

-Kaveri oli kaikessa parempi ja teki kaiken tosi hienosti, Salin toteaa.

Nibacos hävisi kärkiottelun Merikoski SBT:lle selvin lukemin: 4-10. Erät 0-3, 1-4 ja 3-3.

Merikoski aloitti vahvasti: 3-0 ja kellossa 9.15. Maaleja tekivät Joonas Arkkila, Niko Shnoro ja Roope Korhonen.

Toisessa erässä vieraat iskivät kaksi nopeaa maalia: 4-0 Korhonen ja 5-0 Niko Pikkarainen. Kun vielä Korhonen ja Shnoro lisäsivät vieraiden johdoksi 7-0, otti Nibacos aikalisän.

Vili Ylikorpi syötti ja Luukas Salin laukoi kavennusmaalin, 1-7.

Kolmannen erän maalit: 1-8 Niko Klytseroff, 1-9 Arkkila, 2-9 Ville Mattila (Tuomas Määttälä), 3-9 Salin (Miska Honkaniemi), 3-10 Lasse Martinmäki, 4-10 Jaani Nissilä (Jori Heikkilä).

Salin kehuu vastustajan rentoutta, nopeutta ja voimaa.

-Ei meillä ollut sanottavaa. Kaveri oli parempi.

-Vaikka nopeasti tuli 0-3 ja 0-5, ei se meitä kuitenkaan henkisesti kaatanut. Jaksoimme uskoa, että saadaan ottelulle vielä hyvä loppu.

-Vielä on pelejä ja täysillä mennään. Ei missään nimessä haluta tämmöiseen tulokseen lopettaa.

Yleisöä oli 374 ja kotijoukkueen parhaana palkittiin Luukas Salin.