22
LOK
13.30
Naiset I, Naisten 2 div PM

Nibacos - RePi  3 - 3

Kälviä

Nibacos - RePi 3 - 3

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli RePi. Ottelu lähti hieman koneita käynnistellen liikkeelle ja puolustamaan orientoitunut vastustaja teki laadukkaiden maalipaikkojen luomisen hankalaksi. Helpotusta jo hieman tuskastuneeseen olotilaan toi useiden tolppien ja rimojen jälkeen Enna Kuusisaari, joka oivallisella liikkeellä pelasi itsensä vetopaikalle , jonne Rosa Luikku tarjoili namupassin. Enna laittoi pallon takuutyöllä maalin ylämummoon.

Toiseen erään lähdettiin 1-0 tilanteesta ja sama kaava jatkui. Siniset painoi peliä vastustajan päätyyn, jossa tiivis sumppu odotti. Ajassa 21.23 Milja Palojärvi ottaa ohjat omiin käsiinsä ja purjehtii vaihdosta kentälle tullessaan oman maalin edestä viiden oranssi paitasen keskelle ja antaa tykin laulaa 15 metristä samaan reikään, minkä Enna jo oli ensimmäisessä erässä löytänyt. Reilu viisi minuuttia eteenpäin ja Mannun ja Saimin päätypeli tuottaa tulosta. Saimi jo kyykyttää RePi puolustajaa polvilleen, käyttää pallon vielä Mannulla ja sen jälkeen sama puolustaja suunnanvaihdolla tippuu kyydistä. Saimi röyhkeydellä kulmasta puolustuksen sisään ja etukulmasta sinne hyväksi havaittuun koloon etu yläkulmaan ja peli 3-0 Sinisille.

Kolmas erä ja Sinisten kannattajat odottivat, että milloin ketsuppipurkki aukeaa kunnolla. Siniset hallitseva peliä ja Milja Palojärvi riiston jälkeen hyvälle kantille keskustaan, RePi pelaaja huitaisee mailaan, tuomari näyttää hyötyä, mutta pallo vastustajalle ja peli jatkuu. Vastahyökkäyksestä syöttö pomppii takatolpalle ja Satu Autio kaventaa 3-1. Sinisten kapteeni Muhonen keskustelee tuomarin kanssa asiasta, mutta tuomari ei osannut sanoa, miksi ei viheltänyt vaikka rikkeen myönsi nähneensä. Maalin jälkeinen vaihto ja Siniset painaa pelin vastustajan päätyyn, sitten pallon menetys keskialueella ja RePin Christa Aho punnertaa väkisin keskeltä maalille ja pallo maaliin. Peli yhtäkkiä 3-2. Siniset kokosivat rivinsä hienosti maalien jälkeen ja loi tukun maalipaikkoja niin keskustaan kuin takatolpille, mutta kun ei niin ei. Pelikellon näyttäessä 44.21 tulee keskialueelta kiistapallo ja siitä pallo pomppii jälleen RePin Christa Aholle, joka nousee kohti Sinisten maalia ja yllättää Sanna Rantalan laukauksellaan. Ja sitten tulee se OHO tunne, mitä tapahtui?? Loppuun Siniset yrittävät vielä luoda kulmavaparista maalipaikkaa, mutta Repi pystyy sen puolustamaan. Näin, voisiko sanoa toiselle tapaeli tuntui voitolta, toiselle tappiolta.

- Kyllä tasapeli tuntuu tappiolta, kun hallitset peliä ja johdat eikä vastustaja ole juurikaan luonut paikkoja. Pelit kestää kuitenkin 45 minuuttia ja loppuun asti on pelattava. Mutta ei tämä maailmaa kaada, nämä kuuluvat nuoren joukkueen kasvutarinaan aikuisten peleissä. Odotettiin ja odotettiin, että kyllä se lähtee kunnolla liikkeelle, mutta olisihan johtoasemassa toisellakin tavalla voitu pelata. Tiedetään ainakin mihin keskitytään tulevissa treeneissä ja peleissä. Edelleen luodaan niin paljon paikkoja ja hallitaan pallolla, on varmasti hieman uutta joukkueelle. Luottavaisesti kohti seuraavaa, oli Nibacos valmennuksen kommentit pelin jälkeen.

Tilastot

3 - 3

RePi
1 - 02 - 00 - 3
7'MaaliKuusisaari Enna
7'MaalisyöttöLuikku Rosa
21'MaaliPalojärvi Milja
21'MaalisyöttöHonkaniemi Jenna
26'MaaliKoivisto Saimi
26'MaalisyöttöPaloaho Marlena