12
MAR
12.30
Naiset I, Naisten 2 div PM

Nibacos - FBC Remix II  8 - 1

OP-Areena, Vaasa

Pistejahti jatkuu Vaasassa

Naisten II-divisioona jatkuu tulevana lauantaina 12.11 Vaasassa OP- Arenassa. Vastassa Sinisillä on FBC Remix II ja SBS Paha.

Nibacos - FBC Remix II klo. 12:30

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa vastassa on Isoonkyrön FBC Remix II. Remix on aloittanut sarjan jopa hieman odotettua heikommin. Neljän ottelun jälkeen pistetili näyttää vielä pyöreää nollaa. Mielenkiinnolla odotetaan, millaisen rykmentin Remix juoksuttaa Vaasassa laatikkoon, onko Remixin divariporukasta juoksutettu lisää vahvistuksia. Joukkueen tehokkaimmat ovat olleet Iida Räsänen 5+1 ja Riikka Kautto 1+4 tehoilla. Sinisten leirissä nähtiin jo hieman hymyä edellisen pelin loppulukemien myötä ja nuorempien ja "vanhempien" mixattu porukka löysi jo jengan kiertymää otteisiin. Sinisten tehokkaimmat ovat olleet Vilja Kuutniemi 4+1 ja Kiira Purontaka 3+1 tehoilla.

- Sinisten ennakot Remix pelistä: - Aloittanut sarjan huonommin kuin odotettu. Joukkueessa on taitavia pelaajia ja tarkkoina saadaan olla. Tiiviisti tulee varmaan puolustamaan ja meidän on löydettävä lääkkeet siihen. Omaa peliä lähetään taas kehittämään, käyty pieniä asioita videoilta läpi, katsotaan kuinka siirtyy käytäntöön.

SBS PaHa - Nibacos klo. 15:00

Toisessa ottelussa vastaan tulee uusi tuttavuus Pandalandiasta, Ähtäristä. SBS PaHa on sarjanousijana aloittanut kautensa todella mallikkaasti. Neljän pelatun ottelun jälkeen joukkue on sarjan piikkipaikalla täydellä kahdeksalla pisteellä. Onko joukkueen maha täynnä ja alkaako nukkumaan karhujen lailla talviunta? Vai jatkuuko työteliäs puolustuspelaaminen pandamaisilla mustelmilla? Joukkuuen tehokkaimmat ovat olleet Verna Välilehto 5+1, Saara Lamminaho 4+0 ja Emmi Tupamäki 3+1 tehoilla. Suurta vastuuta kantaa myös maalivahti Minna Seppälä, joka on näyttänyt sähäkkiä otteitaan maalinsuulla pelatuissa otteluissa. Pienenä knoppitietona, SBS PaHan joukkueesta löytyy myös yksi maailmanmestari vuosi mallia 2007 ja Kanadan Ottawassa pelatuista kisoista. Nimittäin joukkueen kapteeni ja numero 11 Anu Paalanen ( os. Lager ) oli silloin voittamassa ringeten MM-kultaa Suomen joukkueessa.

Sinisten ennakot PaHa pelistä: - Toiselle meistä uudempi tuttavuus, toiselle hieman tutumpi ainakin paikkakuntana. Pari tutumpaa pelaajaa joukkueessa, mutta hyvin ovat aloittaneet. Tiiviisti puolustavat ja maalivahti peli ollut hyvää. Ei ehkä sarjan peliä rakentelevin porukka, mutta laukovat paljon ja yllättävästi sekä yritystä ja taisteluhenkeä löytyy. Pitää 45 minuuttia tehdä töitä ja edelleen olla rohkea ja liikkuva joukkue, omalla pelisysteemillä lähdetään ottamaan himoittua sarjajohtajan päänahkaa. Hieman repaleinen jakso ollut, mutta nuoret ovat pelanneet kovia valtakunnallisen pelejä tässä välissä. Palapeli on taas koottu, katsotaan saadaanko se ehjänä seinälle?

Otteluista on tulossa streamit salibandyTV:seen, seuratkaa joukkueen some kanavaa ig: nibacosnaiset, tiedotamme siellä lisää, kun asiat varmistuu.

Tilastot

8 - 1

FBC Remix II
2 - 04 - 02 - 1
4'MaaliGauffin-Kauste Zara
4'MaalisyöttöKynnäs Minea
14'MaaliAspbäck Juuli
17'MaaliLuikku Rosa
17'MaalisyöttöAspbäck Juuli
19'MaaliKigen Lilian
19'MaalisyöttöKuutniemi Vilja
23'MaaliAspbäck Juuli
23'MaalisyöttöKuusisaari Enna
27'MaaliLuikku Sara
27'MaalisyöttöGauffin-Kauste Zara
37'MaaliPaloaho Marlena
37'MaalisyöttöRiippa Iitu
42'MaaliKynnäs Minea
42'MaalisyöttöPurontaka Kiira