3
JOU
12.30
Naiset I, Naisten 2 div PM

Nibacos - KäTa  6 - 8

Kälviän Vapaa-ajan talo

Naisilla paikallisderbyt Kälviällä

Naisten II-divisioona jatkuu lauantaina 3.12 Kälviällä. Nibacos saa vastaansa paikallisderbyissä Kälviän Tarmon ja SC Kokkolan.

Nibacos - KäTa klo.12:30

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu "rakas" pikkusiskomme KäTa. Kauden ensimmäiseen kohtaamiseen lähdetään jännittävästä tilanteesta, joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla tasapisteissä, molemmat ovat kuuteen otteluun kerännyt yhdeksän pistettä. Ottelun lisämausteena ovat KäTaan siirtyneet ex-nibbarit, Carola Myllymäki, Jenika Ojakoski, Ida Sippola ja Nea Peltoniemi. Kätan pelin sielu on ollut joukkueen ykköskenttä, jonka mukana joukkue voittaa tai kaatuu. Pörssissä Lotta Rolander ja Ida-Maria Hägg-Mäkinen pitävät kärkisijoja 15 pisteellä ja kolmas lenkki Tuija Kiuru on koonnut 12 pistettä. Sinisten pörssissä kärkipaikkaa pitää Vijla Kuutniemi kahdeksalla pisteellä ja seuraavina tulevat Kiira Purontaka ja Rosa Luikku viidella pisteellä, tilastot kuvaavat hyvin sitä kuinka Sinisten tehot ovat jakautuneet laajalla rintamalla kaikille kolmelle kentälle.

Sinisten odotukset KäTa pelistä: - Paikallispeli, tunnetta ja vauhtia. Tunnetaan ja tiedetään vastustajan vahvuudet ja heikkoudet, omaa peliä lähdetään taas kehittämään, hieman pienempi laatikko tuo hyvää lisähaastetta. Vauhtia ja pallo liikkumaan, iloa ja rohkeutta niin hyvä tulee.

SC Kokkola - Nibacos klo. 16:30

Toisessa ottelussa vastaan tulee SC Kokkola. SC on aloittanut sarjan yskähdellen, kuudesta ottelusta neljä pistettä yhdellä voitolla ja kahdella tasapelillä. SC:n syömähammas on ollut Mira Sikala, joka on kerännyt neljässä pelissä 12 tehopistettä. Tausta tukea on hyvin antanut Silja Hautamäki seitsemällä pisteellä ja Marjo Yli-Tokola kuudella pisteellä. SC Kokkolan joukkue on kokenut hieman muutoksia sitten viime kauden, kun joukkue tippui divarista II-divisioonaan ja mukavan lisämausteen tuo myös edelliskaudella SC:tä valmentanut ja nyt Nibacoksen valmennustiimiin liittyneen Ari Teerikankaan kohtaaminen vanhaa joukkuetta vastaan.

Sinisten ajatukset SC Kokkola pelistä: - Työntekoa, malttia ja liikettä. Kohdataan pitkästä aikaa tosipeleissä, nyt mennään uuden projektin parissa, eikä ajatella menneitä. Tuttuja pelaajia vastassa tässäkin pelissä, mutta keskitytään oman tekemisen parantamiseen peli peliltä. Katsotaan saadaanko uusia aihioita istutettua peliin ja hiotaan vanhoja asioita timanttisempaan suuntaan. Nyt on hyvä tilaisuus tulla taas katsomaan vauhdikasta viihdettä ja kannustamaan Siniset voittoihin päivän peleissä!Tilastot

6 - 8

KäTa
2 - 23 - 31 - 3
2'MaaliKurikkala Veera
2'MaalisyöttöPurontaka Kiira
8'MaaliGauffin-Kauste Zara
8'MaalisyöttöLuikku Sara
24'MaaliKurikkala Veera
24'MaalisyöttöRentola Sanni
27'MaaliPurontaka Kiira
27'MaalisyöttöSalin Oona
29'MaaliGauffin-Kauste Zara
42'MaaliKurikkala Veera

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-