18
HEL
12.30
Naiset I, Naisten 2 div PM

Nibacos - FBC Remix II   

Ähtärin Liikuntahalli

Naiset matkaavat lauantaina Ähtäriin

Naisten II-divisioonan Pohjanmaan lohkon pelit vähenevät ja panokset kasvaa, samalla kun kevät aurinko alkaa lämmittämään. Tulevana lauantaina 18.2 Siniset matkaavat Ähtärin Pandalandiaan ja saavat turnauksessa vastaansa FBC Remix II:n ja turnausta emännöivän SBS Paha:n.


Nibacos - FBC Remix II klo. 12:30

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Remix, jonka Siniset kaatoivat marraskuun turnauksessa 8-1. Remix on juuttunut sarjan hännille 4 pisteellä, mutta halajaa eittämättä vielä kilpailuun suorasta säilymisestä tai karsijan paikasta. Kaikki kolme muuta vastustajaa ovat 4 pisteen sisällä Remixistä. Vastustajaa on vaikea arvioida vielä, kun ei tietoa, millaisella kokoonpanolla saapuvat Ähtäriin, kun helmikuun alussa on jouduttu päättämääm farmipelaajien lopulliset joukkueet. Mutta varmasti työmäärä täytyy olla tapissa, jotta pisteet lähtee Kokkolaan.

SBS PaHa - Nibacos klo.16:30

Toisessa ottelussa vastaan tulee SBS PaHa. Ensimmäinen kohtaaminen Vaasassa oli tiukka ja samanlainen ottelu on varmasti luvassa. PaHa luottaa pelissään tiiviiseen puolustamiseen ja loistavaan maalivahtiinsa Minna Seppälään. Urheilullinen ja hyvin liikkuva joukkue, joka tykkää laukoa paljon. Sinisten täytyy luottaa omaan peliinsä ja kroppaa täytyy laittaa likoon ja ottaa niitä mansikoita sääriin, kesän lämpimiin ilmoihin on vielä aikaa, joten nekin ehtii parantua. PaHan tehokkaimmat ovat olleet Verna Välilehto 13+3 ja Emmi Tupamäki 7+2 tehoin.

Sinisten tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Kiira Purontaka 5+7, Veera Kurikkala 6+4, Zara Gauffin-Kauste 5+4 ja Juuli Aspbäck, Minea Kynnäs, Vilja Kuutniemi sekä Jenna Potinoja 8 pisteellä. Tämä kuvastaa hyvin, kuinka tasaisesti tehot ovat jakautuneet eri pelaajille ja kentällisille sekä sen kuinka laajaa rosteria Siniset ovat peleissään kierrättäneet.

Sinisten mietteet tulevasta turnauksesta: - Haastavaa aikaa on eletty viimeisen turnauksen jälkeen. Junnut on pelannut omia valtakunnallisia pelejä, sali ollut varattuna muille tapahtumille, on sairasteltu ja pieniä vaivoja on ollut, mutta niitten taakse ei voi mennä. Nyt testataan porukan sietokykyä ja halua pelata parasta peliä tähän aikaan. Tulemme antamaan kaikkemme kentälle lopuissa peleissä ja katsotaan sitten mihin rahkeet riittää. Viikonlopun rosteri on vielä kysymysmerkki, mutta kaikki, jotka mukana on, tulee antamaan kaikkensa. Ollaan sitkeitä ja yritteliäitä, hyvillä mielin tullaan uuteen halliin pelaamaan ja katsomaan Pandoja, otetaan tämä hyvällä luokkaretki teemalla ja hengellä!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-