27
ELO
12.30
T18 (s.2005-2006), T18 valtakunnallinen alkusarja

FBC Turku - Nibacos   

Seinäjoen Urheilutalo

Kausi starttaa Seinäjoella!

Kausi starttaa Seinäjoella!

Kesä ja alkusyksy on treenattu tulevaa kautta varten. Itse lajia olemme treenanneet kesällä kerran viikkoon, jonka lisäksi on ollut omatoimisia treenejä. Elokuussa pyörähti lajitreenit kunnolla käyntiin sekä elokuun aikana olemme pelanneet useita harkkapelejä. Olemme joutuneet sanoa muutamille viime kauden pelaajille ainakin väliaikaiset hyvästit, mutta olemme saaneet toivottaa muutamat uudet pelaajat tervetulleeksi meidän joukkueeseen. Uudet pelaajat ovat päässeet jo nyt hyvin joukkueeseen mukaan.

T18 sarjassa on viime kaudelta tuttuun tapaan turnausmuotoinen alkusarja. Meidän lohkossa pelataan viisi turnausta ja kaikista kolmesta lohkosta kolme parasta jatkaa SM-sarjaan ja loput pelaavat 1-divisioonaa. Meidän lohkoon kuuluu: SPV, FBC Turku, Classic, Rankat Ankat, Häme Stars ja tietysti me. Lohkossa on vanhoja tuttuja joukkueita, mutta lohkosta löytyy myös uusia tuttavuuksia. Jännä kuitenkin nähdä miten vanhojen tuttujen joukkueiden kokoonpanot ovat muuttuneet ja millaisia kamppailuita saadaan aikaan uusien tuttavuuksien kanssa.

Sitten itse tulevaan kauteen ja kauden ensimmäiseen turnaukseen. Ensimmäinen turnaus pelataan Seinäjoen urheilutalolla 27.8. Seinäjoelle matkustamme junalla, saapa nähdä onko aamulla hiljainen meno junassa vai tuleeko taas valitusta tiettyjen henkilöiden kovaäänisyydestä. Vielä jännempää on nähdä, että saadaanko kaikille tytöille tehtyä letit matkan aikana, kun letittäjä-Jenna on päättänyt ostaa talon, joukkueen mukana seilaamisen sijaan.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu FBC Turku. Ottelu alkaa klo 12.30. Turku on meille uusi vastustaja muutaman vuoden tauon jälkeen, mutta me emme lähde kentälle ihailemaan meille tuntemattomia peliasuja vaan lähdemme antamaan heille kovaa vastusta ja näyttämään mihin Kokkolan (Himangan, Kalajoen, Kälviän ja Pietarsaaren) tytöt pystyvät.

Päivän toisessa ja viimeisessä ottelussa vastaan asettuu vanha tuttu Häme Stars. Ottelu alkaa klo 15.30. Häme Starsin kanssa on saatu aina kova vääntö aikaiseksi ja tätä on odotettavissa myös tulevana viikonloppuna. Kovista väännöistä kertoo myös viime kauden pelien lopputulokset, kun jokaisessa pelissä oli vain maalin ero. Valitettavasti jokainen peli kääntyi Häme Starsin voitoksi, mutta saapa nähdä miten käy viikonloppuna.

Voittoja lähdetään hakemaan molemmista peleistä ja kumpaakaan joukkuetta ei olla päästämässä helpolla. Viikonloppuna se selviää, että miten käy, joten olkaapa hereillä lauantaina!