8
LOK
11.00
T18 (s.2005-2006), T18 valtakunnallinen alkusarja

Nibacos - SSRA  

Kampushalli, Kokkola

​Nibacos T18 kotiturnaus Kampushallissa

Alkusarja lähenee jo loppuaan, kun viikonloppuna pelataan toiseksi viimeiset alkusarjan turnaukset. Lauantaina Kampushallille saapuu vieraiksemme SSRA Oulusta sekä SPV Seinäjoelta. Loput C-lohkon joukkueista kamppailevat tärkeistä pisteistä Hämeenlinnan Nummikeskuksessa.

Nibacos - SSRA

Kello 11.00 vastaamme asettuu alkusarjassa vain yhden tappion kärsinyt sarjakärki SSRA. Viime pelin Ankat veivät kovan kamppailun jälkeen numeroin 6–3 ja pisteet jäivät Ouluun, joten nyt niistä taistellaan vieläkin kovemmin. SSRA:n maalivahti #1 Emmi Hokkinen johtaa maalivahtien torjuntatilastoja torjuntaprosentein 88,33 %, kun taas hyökkääjä #42 Aada Honkuri johtaa koko lohkon pistepörssiä tehden kuuteen otteluun tehot 3+9=12.

SPV - Nibacos

Päivän viimeinen peli alkaa 16.00, kun vastaamme asettuu aluesarja-ajoista tuttu SPV. Ensimmäinen valtakunnallisessa sarjassa pelattu kamppailu päättyi 9–3 meidän eduksemme ja pisteet lähtivät meille Kokkolaan. Sarjataulukosta SPV löytyy viimeiseltä sijalta ja heillä ei vielä pistetili ole auki, joten heillä ei enää ole mahdollisuutta SM-sarjaan. SPV haluaa varmasti avata pistetilinsä tässä turnauksessa ja tulevat kentälle taistelemaan jokaisesta pallosta voitonnälkäisinä. Jokainen pallo on tärkeä ja mekin taistelemme niistä kynsin ja hampain.

Kotiturnauksessa on jaossa todella tärkeät pisteet, kun SM-sarjan paikoista käydään kovaa taistelua ja meilläkin vielä mahdollisuudet ovat omissa käsissä. Suuntaa siis lauantaina kohti Kampushallia ja tule kannustamaan meidät voittoihin! Turnauksessa palvelee kahvio, josta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Mikäli et kuitenkaan hallille pääse, niin pelejä voit myös seurata Nibacos Kokkola ry salibandy YouTube-kanavalta laadukkaan selostuksen kera (https://www.youtube.com/user/NibacosKokkolary/videos).