16
LOK
12.30
T18 (s.2005-2006), T18 valtakunnallinen alkusarja

Nibacos - Classic  

Qmax Arena, Nurmo

​Alkusarjan viimeiset pelit Seinäjoella

Alkusarjan viimeiset pelit!

Alkusarja alkaa lähestyä loppuaan. Sunnuntaina 16.10 suuntaamme Nurmoon Qmax Areenalle pelaamaan alkusarjan viimeiset pelit. Tiedossa on tiukat pelit, joissa vastaan asettuu Classic ja Häme Stars. Viikonlopun pelit ratkaisevat loppukautemme sarjatason sekä vastustajat.

Nibacos-Classic

Ensimmäisessä pelissä klo 12.30 vastassa on sarjakärki Classic. Pelistä tulee varmasti tiukka ja kovatasoinen. Viime peli päättyi häviöömme lukemin 9–1 ja pisteet jäivät Tampereelle. Nyt lähdemme taistelemaan parhaamme mukaan ja hakemaan tärkeää revanssia.

Nibacos-Häme Stars

Toisessa pelissä klo 15.30 meillä on vastassa aina kova Häme Stars. Edellinen kohtaamisemme päättyi Häme Starsin eduksi numeroin 7–3. Olemme samoissa pisteissä sarjataulukossa ja molemmilla joukkueilla on varmasti kova halu viedä pisteet itselleen. Kentällä ei siis varmasti saa mitään ilmaiseksi.

Valtakunnallisen alkusarjan päätyttyä lohkostamme sijoille 1.–3. sijoittuneet joukkueet jatkavat SM-sarjaan ja 4.–6. sijoille sijoittuneet joukkueet jatkavat 1. divisioonaan. Panokset ovat siis kovat ja taistelua SM-sarjapaikoisat käydään yhä. Viikonlopun tavoitteena onkin pelata joukkueena kauden parhaat pelit ja katsoa mihin se riittää.