5
MAR
19.00
T18 (s.2005-2006), T18 valtakunnallinen runkosarja

Tiikerit - Nibacos   

Tiger Sport

Divarin ensimmäiset pelit!

Alkusarjan viimeisissä peleissä kohtasimme sarjakärjen Classicin ja Häme-Starsin. Pelasimme kovat pelit heitä vastaan ja päädyimme jatkamaan kautta 1-divisoonassa. Meidän kanssa samassa sarjassa pelaa nyt FBC Turku, LoSB/SB-Pro, SPV, SalBa, Steelers ja Tiikerit. Lauantaina 5.11. lähdemme Vantaalle pelaamaan Tiikereitä vastaan ja sunnuntaina 6.11. Hämeenlinnaan Steelersiä vastaan.

Nibacos – Tiikerit

Lauantaina peli alkaa klo 19.00 Tiger Sport areenalla. Joukkue on meille viime kaudelta tuttu ja pelistä tulee varmasti tiukka. Viime kaudella voitimme joukkueen molemmissa peleissä divarissa, mutta peliin ei lähdetä missään nimessä takki auki.

NibacosSteelers

Kello 14.00 sunnuntaina Nummikeskuksessa vastaamme asettuu myös viime kaudelta tuttu joukkue. Kohtasimme tämänkin joukkueen kaksi kertaa divarissa, ensimmäinen peli päättyi vastustajan 7-5 voittoon ja toisessa voitimme joukkueen lukemin 7-3. Steelers päätyi viime kaudella 1-divisoonassa neljän parhaan joukkoon niin kuin mekin. Steelersistä yksi pelaaja Iida Eloranta on päässyt alle 17-vuotiaden maajoukkueeseen. Peliin lähdemme hyvällä asenteella tavoittelemaan voittoa.


Lauantain peliä pääset seuraamaan sivulta: https://salibandy.tv/S

unnuntain pelin pitäisi näkyä "Steelers tytöt 05-06" youtubesta

https://www.youtube.com/channel/UCQ0FqyCDseUuaY3lG...