Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Nibacos - Dynamo

Kampushalli

Nibacos kukisti Dynamon - 10-6

Nibacos hallitsi perjantai-illan ottelua ja otti ansaitun kotivoiton, 10-6 (2-2, 4-2, 4-2). Päätöserässä vierailija Dynamo nousi kahdesti maalinpäähän, 5-6 ja 6-7, mutta tällä kertaa Nibacos piti pintansa loppuun asti.

-Oli otettu opiksi. Uskallettiin pelata loppuun asti. Meiltä ehjempi peli, valmentaja Jan Salin kommentoi.

-Pidettiin palloa ja vastustaja iski vastaiskuilla. Taisi vastustajalla olla vain pari hetkeä, jolloin saivat hallita palloa meidän alueellamme.

-Tämä oli lukonavausvoitto. On helpompi lähteä seuraavaan otteluun, joka on keskiviikkona.

Nibacos kohtaa Blue Foxin vieraissa.

Dynamo-pelissä Nibacos sai lentävän lähdön, kun Tuomas Mustonen (syötti Timi Kopsala) laukoi 1-0 ja pelattuna vasta 23 sekuntia. Dynamo iski kahdesti ja siirtyi johtoon, mutta Joonas Poutanen (Miikka Honkaniemi) tasoitti ja erä päättyi 2-2.

Toisessa erässä kotijoukkue karkasi 4-2 johtoon. Eemeli Seppänen (Luukas Salin) teki 3-2 ja Miska Honkaniemi (Seppänen) 4-2.

Dynamo ei periksi antanut, vaan nousi uudelleen tasoihin, 4-4. Erän loppuminuutit olivat kotijoukkueen. Tommi Tilus (Mustonen) 5-4 ja Jaani Nissilä (Salin) 6-4.

Kolmatta erää hallitsi Nibacos, vaikka Dynamo pari kertaa nousi maalin päähän: Nibacos-maalit: 7-5 Seppänen ylivoimalla (Mustonen), 8-6 Miikka Honkaniemi (Mustonen), 9-6 Salin tyhjiin (maalivahti Matias Pokela), 10-6 Tilus tyhjiin (Pokela).

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Tuomas Mustonen, 1+3.

Seuraava kotiottelu: Nibacos - Ilves 18.11 kello 18.00

Dynamon pisteet: Aatos Lahtinen 2+1, Paulus Illikainen 2+0, Onni Linnanmäki 1+1, Voitto Linnanmäki 1+0, Antti Komulainen 0+1, Juuso Hänninen 0+1, Veikko Savela 0+1, Veikka Holappa 0+1.