Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Nibacos - PTU

Kampushalli

Nibacokselle viides voitto putkeen

Nibacos venytti voittoputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi. Vierailija PTU kaatui komeasti 10-2. Nibacos on viidessä pelissä tehnyt yhteensä 49 maalia, eli lähes 10 per peli.

Nibacos-valmentaja Jan Salin ennakoi lauantain ottelusta vähämaalista, mutta toisin kävi. Tosin, kaksi erää mentiin vähämaalisesti, 3-1, mutta kolmannessa homma repesi. Nibacos voitti päätöserän 7-1.

Eemeli Seppänen teki ottelussa hattutempun, eli kolme maalia.

Nibacos aloitti väkevästi. Peliä oli ehditty pelata vain 61 sekuntia, kun Luukas Salin (Joni Lehtinen) teki ottelun avausmaalin. Erän puolivälissä osui Lehtinen (Tommi Tilus). Tuomas Huhtala kavensi minuutti ennen taukoa.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, sen teki kotijoukkueen Timo Salo (Jaani Nissilä).

Ottelun ratkesi kolmannen erän alussa. Ajassa 40.55 iski Jori Heikkilä (Jonatan Tynkkynen) 4-1 ja neljä minuuttia myöhemmin: 5-1 Miikka Honkaniemi (Arttu Kukko). Juhana Huhtanen kavensi, mutta sen lähemmäksi vieraat eivät enää päässeet.

6-2 Eemeli Seppänen (Kukko), 7-2 Jesse Lintala (Jukka Keskisipilä) yv, 8-2 Salo (Nissilä), 9-2 Seppänen (Tuomas Mustonen), 10-2 Seppänen (Lintala).

Nibacoksen seuraava kotiottelu on 16 joulukuuta. Niin sanotussa joulupelissä vastaan asettuu Santas United. Ottelu alkaa kello 17.00.

Maalivahdit: Pekka Peltola Nibacos 7+5+1= 13. Jonne Suojanen PTU 8+7+6= 21.

Jäähyt: Nibacos 0 min, PTU 2 x 2= 4 min.

Yleisöä: 307

Nibacos - PTU la 2.12.2023 | Lehdistötilaisuus

Ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa PTU:n pelaaja Tommi Mieskoski ja valmentaja Mika Kallio sekä Nibacoksen pelaaja Arttu Kukko ja päävalmentaja Jan Salin. Toimittajana Jarmo Kattilakoski.