Miehet Suomisarja, SARJAPELI

SB Vaasa - Nibacos   14 - 5

8. Smedsby, Mustasaari. OP-Arena kenttä 1

​Vierastappio runkosarjan päätösottelussa

Nibacos jäi pisteittä runkosarjan viimeisessä ottelussaan. Kotijoukkue SB Vaasa oli parempi selvin lukemin: 14-5 (2-2, 6-1, 6-2).

Nibacos sijoittui toiseksi. Voittokaan ei ykköseksi olisi nostanut, koska Pirkat voitti oman ottelunsa.

Luukas Salin (Jonatan Tynkkynen) vei Nibacoksen 1-0 johtoon. Vaasalaiset tekivät kaksi maalia, mutta Petri Hakonen (Tuomas Mustonen) tasoitti.

Toisen erän Nibacos-maalista vastasi Eemeli Seppänen (Arttu Harju), 3-4 kavennus.

SB Vaasa meni menojaan, 8-3. Salin (Mustonen) kavensi, 4-8. Vieraiden runkosarjan viimeinen maali oli kavennus tilanteeksi 5-12, Miska Honkaniemi (Timi Kopsala).

Pirkat valitsee ensin vastustajansa, eli Sastamolon tai Ilveksen. Toinen näistä kahdesta tulee Nibacoksen vastustajaksi.

14 voittoa, 2 jatkoaikavoittoa ja 4 tappiota. Maaliero 160-105. Siinä Nibacoksen runkosarjan saldo.

Parhaat pistemiehet, lohko A:

1.Veeti Koivisto Sastamolo 31+22, 2.Luukas Salin Nibacos 31+14……7.Eemeli Seppänen Nibacos 21+12, ….17.Jonatan Tynkkynen Nibacos 16+12….20.Tuomas Mustonen Nibacos 7+21.

Playoffit alkavat Kampushallissa 9.3. klo 18:00 Sastamoloa vastaan, toinen osaottelu Torniossa 10.3. klo 17:00 ja mahdollinen kolmas tiistaina 12.3. Kampushallissa klo 19:00

2 - 26 - 16 - 2
1'MaaliSalin Luukas
5'MaaliVastustaja
13'MaaliVastustaja
25'MaaliVastustaja
30'MaaliVastustaja
31'MaaliSeppänen Eemeli
33'MaaliVastustaja
35'MaaliVastustaja
37'MaaliVastustaja
39'MaaliVastustaja
45'MaaliSalin Luukas
46'MaaliVastustaja
48'MaaliVastustaja
54'MaaliVastustaja
55'MaaliHonkaniemi Miska