Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Nibacos - Sastamolo  5 - 3

Kokkola, Kampushalli Kokkola

Nibacos nousi voittoon - Yleisölle iso kiitos!

Nibacoksen kotiyleisö osoitti sen taas: sarjan paras yleisö! 514 katsojaa loi hienon tunnelman.

-Yleisö auttoi meitä, taas kerran. Meillä on uskomattoman hieno yleisö.

Näin kommentoi Nibacoksen valmentaja Jan Salin, kun joukkue kotonaan oli noussut vaikeasta tilanteesta, 0-3 tappioasemasta 5-3 voittoon. Kokkolalaisten vieraana oli Sastamolo.

Voiton myötä säilyi jopa pieni mahdollisuus lohkovoittoon. Päätöskierroksella Nibacos kohtaa vieraissa SB Vaasan, kun lohkon kärkijoukkue Pirkat saa kotonaan vastaansa PTU:n.

Pirkat on pisteen edellä kokkolalaisjoukkuetta.

Lauantain vierasjoukkue vei avauserän 2-0 ja lisäsi johtoaan heti toisen erän alkuun, 3-0.

-Kyllä vierasjoukkue johti ihan ansaitusti. Sen näki, että joukkue pelaa pudotuspelipaikasta. Vaikka hyvin oltiin valmistauduttu, silti jäätiin telineisiin, Salin kommentoi.

Nibacos kavensi ajassa 33.00, maalintekijä Jori Heikkilä (Joonas Poutanen).

-Sitten homma aukesi. Pelimme parani.

Ajassa 36.15 iski Poutanen (Jukka Keskisipilä) alivoimalla, 2-3. Näistä lukemista lähdettiin päätöserään.

Kolmas erä oli kotijoukkueen hallintaa: 3-3 Jonatan Tynkkynen (Luukas Salin), 4-3 Eemeli Seppänen (Arttu Harju), 5-3 Poutanen (Heikkilä).

-Viimeisen 25 minuuttia oli sitä omaa itseämme. Rohkeus pelata löytyi.

Runkosarjan viimeisen ottelun Nibacos pelaa lauantaina Vaasassa.

Maalivahdit:

Kaapo Kettunen Nibacos 6+9+9, Sami Yli-Korpela Sastamolo 7+7+9.

Jäähyt:

Nibacos 3 x 2= 6 min, Sastamolo 1 x 2= 2 min.

Yleisöä: 514

5 - 3

Sastamolo
0 - 22 - 13 - 0
14'MaaliVastustaja
19'MaaliVastustaja
20'MaaliVastustaja
33'MaaliHeikkilä Jori
36'MaaliPoutanen Joonas
42'MaaliTynkkynen Jonatan
47'MaaliSeppänen Eemeli
59'MaaliPoutanen Joonas