Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Dynamo - Nibacos   7 - 8 VL

Kempele, Zemppi Areena kenttä 1

Nibacos kasvatti pistetiliään kahdella

Nibacos johti useamman kerran, 3-0, 4-1, 6-4 ja 7-6, mutta kotijoukkue Dynamo nousi tasoihin. Lopulta ratkaisu haettiin rangaistuslaukauksilla, joissa Nibacos oli vahvempi, 3-1.

Näin komea voittoputki sai jatkoa ja on nyt 11 ottelun mittainen.

-Vaikea peli, mutta lopulta voitto tuli. Se oli henkisesti tärkeä asia, valmentaja Jan Salin kommentoi.

-Rehellinen täytyy olla. Vastustajalla oli erittäin hyvä päivä. Rohkeasti tulivat kovalla vauhdilla. Kova iltapuhde ja pitää tyytyväinen olla voittoon.

-Seuraavalla viikolla ei peliä ole. Harjoitellaankin vain torstaina, joten nyt saa pääkopat hieman levätä.

Nibacos voitti avauserän 3-0. Maaleja tekivät Jonatan Tynkkynen, Jaani Nissilä (Luukas Salin) ja Timo Salo (Joona Kallio).

Toisen erän vei kotijoukkue 4-1. Nibacoksen neljäs maali (4-1 johtomaali) syntyi rankkarista ja sen teki Salin.

Viides erä alkoi hyvin. Nissilä (Arttu Harju) teki 5-4 ja Salo (Eemeli Seppänen) 6-4 ylivoimalla. Mutta, Dynamo iski kahdesti ja maalien välissä oli vain 14 (!) sekuntia, 6-6.

Vielä kerran Nibacos siirtyi johtoon, kun Tynkkynen (Salin) osui ajassa 58.12. Pelaamatta oli enää 31 sekuntia, kun ilman maalivahtia pelannut kotijoukkue tasoitti.

Rankkarikisassa Nibacos oli parempi 3-1. Kokkolalaisista osuivat Tynkkynen, Salin ja Kallio.

Maalivahdit:

Otto Tahkola Dynamo (vaihto 0-3) 2+0+0, Otto Haapala 2+7+11, Pekka Peltola Nibacos 6+5+9.

0 - 34 - 13 - 30 - 00 - 1
10'MaaliTynkkynen Jonatan
13'MaaliNissilä Jaani
15'MaaliSalo Timo
25'MaaliVastustaja
29'MaaliSalin Luukas
32'MaaliVastustaja
33'MaaliVastustaja
38'MaaliVastustaja
42'MaaliNissilä Jaani
50'MaaliSalo Timo
54'MaaliVastustaja
58'MaaliTynkkynen Jonatan
59'MaaliVastustaja
65'MaaliSalin Luukas