Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Pirkat - Nibacos   2 - 8

Naistenmatka, Pirkkala. Pirkkalan vapaa-aikakeskus kenttä 1

Nibacokselle makea revanssi!!

Syksyllä Pirkkalan Pirkat juhli Kokkolassa. Lauantaina kaikki oli toisin. Nibacos otti vieraissa makean ja ansaitun revanssin: 8-2 (3-0, 2-0, 3-2).

-Oli se makea revanssi. Nyt puhuttiin, että tällä kertaa hoidetaan myös ne viimeiset seitsemän minuuttia, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

-Alussa vastustaja tuli kovaa. Tempo oli aivan älytön. Eka kymmenen minuuttia oli vaikea, mutta sitten tilanne rauhoittui. Pelattiin hyvä ottelu.

Nibacos karkasi avauserässä 3-0 johtoon. Eemeli Seppänen teki 1-0 (Tuomas Mustonen) ja 2-0 (Joonas Poutanen). Jere Ahonen (Timo Salo) laukoi erän kolmannen maalin.

Toisessa erässä Seppänen (Arttu Kukko) 4-0 ja Mustonen (Miikka Honkaniemi) 5-0 ylivoimalla.

Kotijoukkue kavensi päätöserässä kahdesti, 1-5 ja 2-6 (ilman maalivahtia). Nibacoksen kuudenen, 6-1, teki Luukas Salin (Vili Ylikorpi). Kaksi viimeistä syntyi tyhjään maaliin: 7-2 Salin ja 8-2 Poutanen (Honkaniemi).

Seppänen, joka palkittiin, teki hattutempun. Myös vieraiden maalissa debytoinut Kaapo Kettunen palkittiin.

-Hyvin puolustettiin ja maalissa Kettunen oli todella hyvä. Tehtiin maalit paikoista. Hyvin oltiin otteluun latauduttu, Salin kommentoi.

Viljami Tuikka, B-juniori, debytoi edustusjoukkueessa.

Nibacos yöpyi Porissa ja pelit jatkuvat sunnuntaina, jolloin vastassa PTU.

0 - 30 - 22 - 3
6'MaaliSeppänen Eemeli
8'MaaliSeppänen Eemeli
18'MaaliAhonen Jere
26'MaaliSeppänen Eemeli
38'MaaliMustonen Tuomas
40'MaaliSalin Luukas
40'MaaliVastustaja
52'MaaliVastustaja
56'MaaliSalin Luukas
56'MaaliPoutanen Joonas