Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Sastamolo - Nibacos   8 - 7

Pudas, Tornio. Putaanhalli Tornio

Sastamolo tasoitti voitot - ratkaiseva peli tiistaina Kokkolassa

Täpötäydessä Tornion Putaanhallissa kotijoukkue Sastamolo sai revanssin Nibacoksesta. Jännittävä ottelu päättui kotijoukkueen 8-7 voittoon. Erät: 1-0, 3-3 ja 4-4.

Voitot ovat tasan 1-1. Kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan tiistaina Kampushallissa. Ottelu alkaa kello 19.00. Kaikki paikalle kannustamaan!

Torniossa maaleja tehtiin vuorotahtiin. Nibacos johti vain kerran, 3-2. Lopussa Sastamolo karkasi selvään johtoon, 8-5. Nibacos nousi vielä maalin päähän, mutta aika loppui kesken.

Pieni kotikenttä ja äänekäs yleisö auttoivat kotijoukkuetta.

-Vastustaja onnistui hyvin omassa taktiikassaan. Heidän vastaiskupelinsä onnistui hyvin ja viimeistelivät hyvällä prosentilla. Vähän pallo pomppikin heille, mutta nekin pomput pitää ansaita, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

Paikalla oli myös vierasjoukkueen faneja, jotka hienosti joukkuettaan kannustivat.

Tiistaina palataan asiaan. Voittaja jatkaa, häviäjä lähtee kesälomalle.

Maalit: 1-0 Veeti Koivisto (Tero Tikkala), 1-1 Arttu Harju (Vili Ylikorpi), 2-1 Samuli Lindqvist (Mika Petäjäjärvi), 2-2 Luukas Salin (Miska Honkaniemi), 2-3 Petri Hakonen (Miikka Honkaniemi) 3-3 Kimmo Hyvärinen (Tero Tikkala), 4-3 Eetu Koivisto (Veeti Koivisto), 4-4 Timo Salo (Jukka Keskisipilä), 5-4 Veeti Koivisto, 5-5 Timo Salo (Jonatan Tynkkynen), 6-5 Jesse Hirvonen (Veeti Koivisto), 7-5 Veeti Koivisto (Tero Tikkala), 8-5 Jesse Hirvonen (Veeti Koivisto), 8-6 Luukas Salin (Vili Ylikorpi), 8-7 Arttu Harju (Vili Ylikorpi).

Mv: Sami Yli-Korpela Sastamolo 7+8+7, Kaapo Kettunen Nibacos 5+11+1.

Jäähyt: Sastamolo 1 x 2 min, Nibacos 3 x 2 min.

Yleisöä: 164

Tilastot
Sastamolo

8 - 7

1 - 03 - 34 - 4
18'MaaliVastustaja
21'MaaliHarju Arttu
27'MaaliVastustaja
29'MaaliSalin Luukas
38'MaaliVastustaja
39'MaaliVastustaja
42'MaaliSalo Timo
42'MaaliVastustaja
43'MaaliSalo Timo
47'MaaliVastustaja
53'MaaliVastustaja
56'MaaliSalin Luukas