9
SYY
18.00
T21 (2003-2005), T21 runkosarja

Nibacos - SSRA  

Kampushalli, Kokkola

Kauden avaus Kampushallilla 9.9 klo 18.00 vastassa SSRA

Nibacos T21 joukkue aloittaa kauden kotipelillä!

Kesä ja kärpäset ovat ohi, joten se tarkoittaa vain yhtä asiaa, nimittäin kauden aloitusta. Heinäkuu on treenattu totuttuun tyyliin omatoimisesti ja elokuun alussa saatiin palata jo lajin pariin. Lähiaikoina ollaan pelattu muutamia harjoitusotteluita ja niistä on jäänyt valmennukselle ja tytöille varmasti paljon käteen.

Nibacos T21 pelaaja runko on koostuu aikalailla viime kauden T18 pelaajista, mutta lisävahvistuksiakin on saatu. Meillä kuitenkin pelaajia on määrällisesti aika vähän, joten jo tänäkin viikonloppuna tulemme saamaan lisävahvistuksia T18 joukkueesta.

Sarjassa pelataan alkusarja, jossa joukkueet on jaettu kahteen lohkoon. Meidän lohkossa on SSRA, SBS Wirmo, SB-Pro, Northern Stars, FBC Turku ja Blackbirds/Tiikerit. Alkusarjassa pelataan jokaista joukkuetta vastaan yksi peli. Alkusarjojen molempien lohkojen neljä parasta jatkaa ylempään jatkosarjaan ja loput jatkavat kauttaan alemmassa jatkosarjassa.

Alkusarja alkaa meidän osalta 9.9. klo 18 Kampushallilla Oulun Rankkoja Ankkoja vastaan. Kausi on hyvä startata paikalliskamppailulla.

SSRA on todella laadukas joukkue ja aikaisemmilla kausilla keskinäiset pelit ovat olleet aina tiukkoja kamppailuja. Joukkueella on aika laaja pelaajisto, joten luvassa on varmasti kovavauhtinen peli.


Toivotetaan pohjoisen vieraat tervetulleiksi Kampushallille ja toivotaan myös, että mahdollisimman moni katsoja löytäisi tiensä hallille! Kahvio palvelee tuttuun tyyliin,joten suuntaa lauantaisumpeille Kampushallille!!