Uusikaarlepyy 11.3.
Julkaistu: 11.03.2018 00.00

Ylemmän jatkosarjan pelit jatkuivat sunnuntaina. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli kotijoukkue Blue Fox. Alku lähti pojilta nihkeästi käyntiin niin kuin monessa muussakin turnauksessa on tällä kaudella ollut. Pikku hiljaa pelistä saatiin kuitenkin paremmin otetta ja päästiin hallitsemaan peliä. Vastustajan hyvien vastahyökkäysten ansiosta peli pysyi tasaisena loppuun asti.Peli päättyi kuitenkin Nibacoksen poikien voittoon 4-6. Maalintekijät: Jesper, Hermanni, Fred ja Anselmi.

Toisessa pelissä vastustajana oli SB Vaasa 06. Ensimmäisessä erässä maaleja tuli vuorotellen molemmille joukkueille. Peli ratkesi vasta kolmannessa erässä vastahyökkäysten ansiosta. Peli päättyi 4-6. Maalintekijät: Jesper, Luukas, Hermanni, Eemeli ja Anselmi.