E-tyttöjen sarjan viimeinen turnaus Vaasassa
Julkaistu: 27.03.2018 00.00

E-tyttöjen sarjan viimeinen turnaus Vaasassa

Tällä kaudella pelasimme 23 tytön voimin 2 joukkueella E-tyttöjen pohjanmaan sarjaa. Tytöt ovat peleissä seikkailleet ristiin rastiin sinisessä ja valkoisessa joukkueessa ja pelanneet aina turnauksissa enemmän kuin yhdessä roolissa nk. puolustajan, että hyökkääjän tontilla ja 9 eri tyttöä myös maalivahtina. Jo tässä vaiheessa huomaa, että tietty rooli sopii jollekin pelaajalle paremmin, mutta tuloksesta piittaamatta olemme antaneet tilaisuuden myös sen heikomman roolin kehittymiselle. Olemme pitäneet tärkeänä opetella erilaisia rooleja peleissä ja jokaisen roolin tärkeyttä joukkueelle. Etenkin maalivahdin paikan kokeileminen on avannut silmiä sille, miten myös joukkuekaverin tsemppaaminen vaikeassa pelissä on tärkeää. Viimeisessä turnauksessa meillä oli vielä uusi kokeilija maalissa ja vaikka palloja livahti selän taakse, sai maalivahti joukkueen tuen ja kannustuksen!

Joukkueen pelaajien tasoerot ovat suuria, sillä muutama tyttö on aloittanut ihan pari kuukautta sitten ja osa on ollut mukana jo 4 vuotta. Ihan muutamassa viimeisessä turnauksessa olemme valmennuspenkillä saaneet iloksemme seurata, kun onnistumisia on alkanut sadella yhä laajemmalla skaalalla. Tätä me on odotettukin - kehittymistä ja onnistumisia! Vaikka kannustamme myös mm. hyvästä maskipelaamisesta, peitoista jääneistä mustelmista, niin ne hetket kun joku saa elämänsä ensimmäistä kertaa pallon vastustajan maaliin - siihen riemuun on helppo yhtyä!

Vaasassa pelasimme vielä viimeiset pelit, joiden lopputuloksella ei juurikaan ollut sijoituksen kannalta merkitystä. Nibacos Valkoinen oli raivannut, jo tiensä loppuhuipentumaan ollessaan sarjan 4. sijalla. Nibacos sininen päätyi sijalle 7. kun lohkossa on 10 joukkuetta. Viimeisessä turnauksessa joukkueet paukuttelivat 4 peliä perätysten ja näistä irtosi vain 1 voitto. Matkassa oli myös D-tytöissä pelaavat 07 syntyneet Maisa ja Iida sekä poikajoukkueessa pelaava Vilja, jotka otettiin ilolla vastaan mukaan porukkaan!

Vaasassa avasimme myös jäähytilimme, mikä osoittaa sen, että rohkeus on viime kaudesta lisääntynyt. Eräs pelaaja helpottuneena totesikin, ettei enää ole niin kamalaa jos joskus tulee jäähy! Jäähy saatiin tuossa voitokkaassa pelissä, jossa jännittävää oli myös se, että vastustaja haki jäähyn turvin tasoitusta ilman maalivahtia.

Edessä on vielä kauden päätös, eli Nibacos Valkoisen osallistuminen loppuhuipentumaan. Mukaan pelaamaan lähtevät siis kaikki kynnelle kykenevät 23 tytöstämme. Ensimmäisessä ottelussa klo 14.00 on vastassa Hipa, joka hävisi vain yhden ottelun koko kauden aikana. Toisessa ottelussa vastassa sitten joko SB Vaasa tai SB Vaasa Musta. Hipan voittamalla edessä on finaali klo 17.45 tai häviöllä taistellaan pronssista klo 16.45. Turnaus pelataan Lohtajan Mainingissa, joten toivomme paikalle runsaasti kannustajia!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-