Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Miehet edustus - SB Kauhajoki
2017-2018 - Miehet - Miesten II-divisioona
Klo 19:00 Kampushalli
27
Lok

Runkosarja jatkuu - hyvävireinen SB Kauhajoki vierailulle


Miesten kausi jatkuu runkosarjan neljännen kierroksen ottelulla. Vastustajaksi kotikaukaloon asettuu SB Kauhajoki, joka on aloittanut pelit varsin pirteästi, kun kolmesta ottelusta on tarttunut kaksi voittoa, joista viimeisin Mailattomia vastaan rangaistuslaukauksilla.

Sarjataulukossa siniset pitävät toista sijaa. Joukkue on tasapisteissä SB Paappojen kanssa, joka on edellä maalieron turvin. Kauhajoki löytyy neljänneltä sijalta ja kaksi pistettä perässä. Maaleja siniset ovat ovat kolmeen otteluun iskeneet 15 kappaletta ( 5/peli) ja päästettyjä osumia on 12 (4/peli). Kauhajoki on osunut tolppien väliin 22 kertaa (7.33/peli) ja omiin on uponnut 23 kihausta (7.66/peli), eli huomenna asetelma on sarjan kolmanneksi tehokkain vastaan vähiten maaleja päästänyt joukkue. Sinisten pörssiä johtaa Timo Salo (5+3), jota seuraavat Tuomas Tilus (2+1), Tommi Tilus (1+2) ja Artturi Porko (1+2). Kauhajoen tehokkaimpina ovat kunnostautuneet Juhani Lehtonen (6+3), Kristian Heinänen (2+4), Niklas Huhtaviita (3+1) ja Kari Pakkanen (2+2).

Pitkään loukkaantuneiden reservissä ollut Jaani Nissilä on viimeinkin saanut kinttunsa kuntoon ja on jälleen pelikuntoinen, joten herra on mahdollisesti pelillä Kauhajokea vastaan. Sen sijaan maalivahtiosasto on ottanut kolhua, sillä Jari Koski-Vähälä on polvivamman takia sivussa ainakin kuukauden verran. Myös puolustuksen tärkeä palanen, Joni Lehtinen, parantelee jalkaansa ja on myös poissa kokoonpanosta.

Millaisilla odotuksilla valmentaja Kinnunen lähtee perjantain koitokseen? ”Samoilla teemoilla jatketaan myös SB Kauhajokea vastaan, eli tavoitteena ehjä peli meidän osalta. Kauhajoki on saanut hyvän alun runkosarjaan, joten vastustaja tulee olemaan kova haaste meille”.

Edellisellä viikolla joukkue sai hyviä uutisia siirtorintamalla, kun Petteri Toivola siirtyi vahvistamaan sinisten rivistöä ja on pelillä huomenna. Kokenut pelimies on vuosien varrella edustanut useaan otteeseen Nibacosia, esimerkiksi kymmenen vuotta sitten seuran molempina divarikausina ja edellisen kerran kaudella 2014-2015. Nibacosin ja Blue Foxin lisäksi herra on ollut tuttu näky kasvattajajoukkueensa TU:n riveistä ja lisää divarikokemusta löytyy myös muutaman ottelun verran Kuopion KSS:sta, nykyisestä SB Welhoista. Monikäyttöisenä pelaajana Petteriltä luonnistuu niin puolustajan, kuin hyökkääjänkin roolit.


Allekirjoittanut otti Pepin haastatteluun ottelun aattona:

Mikä toi miehen Nibacosiin?

Blue Foxissa jäi kausi kesken, koska en saanut sitä roolia, mitä lähdin hakemaan. Tämän jälkeen vaihtoehtoina oli Nibacos tai TU. Valinta ei ollut helppo, koska TU on kasvattajaseurani ja Toholampi synnyinpaikkakuntani. Jukan ja TU:n pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kanssa juteltiin muutamia kertoja ennen siirtopäätöstä. Itse pyrin oppimaan aina eri pelaajilta ja valmentajilta heidän parhaita puoliaan. Jukan valmennusfilosofia kiinnostaa todella paljon ja luulen, että häneltä voin oppia paljon uutta. Tottakai valintaan vaikutti myös iso luotto siihen, että keväällä Nibacos voi taistella noususta divariin. Tämä oli myös oman perheen kannalta paras vaihtoehto.

Minkälaiselta joukkue ja sen tekeminen vaikuttaa?

Joukkue vaikuttaa mielestäni hyvältä ja potentiaalia on paljon. Tekemisestä treeneissä olen myös pitänyt. Kinnusen valmennusfilosofiassa ja pelitaktiikassa korostuu kova työnteko, taito, peliäly, pallonhallinta ja maalinteko, jotka ovat myös itselle niitä asioita, joita arvostan suuresti. Tuntuu hyvältä olla joukkueessa, missä kannustetaan luovaan tekemiseen. Todella iso luotto joukkueeseen pitkällä aikavälillä.

Minkälainen vastustaja SB Kauhajoki on ja minkälaista peliä odotat perjantailta?

Kauhajoki vaikuttaisi olevan paljon kovempi joukkue, kuin viime kaudella. Jalalla on ollut hyvä ja ainakin vastaiskuihin panostivat edellisinä vuosina. Edellisessä ottelussa ottivat todella ison päänahan ennakkosuosikki Mailattomista.

Odotan vauhdikasta peliä ja meiltä kypsempää peliä, mitä tähän asti on ollut. Maalinteon laajuus pitäisi kasvaa. Se osasto on ollut vielä varsin kapea.Toivottavasti saadaan myös iso joukko katsojia perjantaina kannustamaan.


Petterin ja kumppaneiden otteita tarjolla huomenna kello 19:00, jolloin pallo pistetään liikkeelle. Tervetuloa kokemaan perjantai-illan huumaa ja seuraamaan erittäin vauhdikasta salibandyviihdettä.

OtteluraporttiEi liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Miehet edustus 13 - 4
(4 - 1) (4 - 1) (5 - 2)
SB Kauhajoki
Lisää uutisia
Miehet
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat