Naisten edustusjoukkueen kokoonpano kaudella 2017-2018
24.8.2017 7:05 Uutisointi / Naiset

Edustusjoukkueen kokoonpano

Naisten edustusjoukkueen kokoonpano alkaa olla selvillä. Kauden aikana muutamat muutokset ovat toki mahdollisia, mutta joukkueen runko on harjoitellut yhdessä jo hyvän tovin.

Joukkue koki menetyksiä pelaajapuolella kolmen pelaajan osalta; Karoliina Lintinen palasi vanhaan seuraansa SC Kokkolaan, Emilia Kaustinen lähti opintojen perässä Ouluun ja Iida Mäkisen tie vei Kajaaniin. Emma Puskala loukkasi viime kauden lopussa polvensa ja odottaa nyt vuoroaan polven operointiin päästäkseen taas takaisin kaukaloon.

Positiivista on se, että joukkueeseen tuli taustoiltaan erilaisia uusia pelaajia. Oona Salin siirtyi joukkueeseen seuran junioreista, pelattuaan viime kauden myös naisten kakkosjoukkueessa. Paluumuuttajina joukkueeseen tulevat kaksi entistä ketjukaveria Hanna-Mari "nopsajalka" Gillberg (kuvassa yllä vas) ja Kati Kynnäs, pidettyään taukoa pelaamisesta ainakin 4-5 vuoden ajan. Kati on toiminut joukkueen valmentajana 2 vuoden ajan pelitauon aikana ja toimii nyt myös päävalmentaja Risto Koljosen apuvalmentajana.

Viime viikolla joukkueen vahvistuksesi saatiin myös täysin Nibacos leirin ulkopuolisia pelaajia. Sandra Wennström ja Mira Kopsala siirtyivät joukkueeseen Sievin Sisusta ja otteet olivat jo lupaavat kun tytöt hyppäsivät lähes kylmiltään joukkueen mukaan ensimmäiseen harjoituspeliin Jeppistä vastaan.

Ria Böös pelaa Nibacos naisten lisäksi Blue Foxien B-junioreissa. Erika Kaustisen pääasiallinen osoite siirtyi opintojen vuoksi Jyväskylään, mutta taitava puolustaja on lupautunut auttamaan joukkueen puolustuksessa yhä ensi kaudella. Joukkueen harjoitusringissä ja harjoituspeleissä edustaa myös kakkosjoukkueen puolelta Ilona Partanen.

Joukkueen kapteeniksi äänestettiin Kati Kynnäs ja varakapteeniksi Mirja Anttiroiko, kapteenistoon kuuluvat lisäksi Keena Koskela ja Sonja Hedström. Joukkueen uutena joukkueenjohtajana toimii Mirja Anttiroiko ja rahastonhoitajana Hanna-Mari Gillberg. Emma Puskala toimii joukkueen media/markkinointivastaavana ja auttaa peleissä huoltajan roolissa.

Tässä joukkue kokonaisuudessaan:

Mirja Anttiroiko (A)

Ria Böös

Tua Böös

Hanna-Mari Gillberg *uusi*

Sonja Hedström

Johanna Jylhä (MV)

Erika Kaustinen

Anna Koskela

Keena Koskela

Mira Kopsala *uusi* (Sievin Sisu)

Kati Kynnäs (C) *uusi*

Nelli Lågland

Jenika Ojakoski

Nea Peltoniemi

Sanna Rantala (MV)

Oona Salin *uusi* (Nibacos B-tytöt & N2)

Tiia Sundback

Sandra Wennström *uusi* (Sievin Sisu)   
Lisää uutisia
Naiset
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat