Naiset sunnuntaina Ilmajoelle
Julkaistu: 02.03.2018 00.00

Naiset sunnuntaina Ilmajoelle

Nibacos naiset onnistuivat karsiutumaan lohkon neljän parhaan joukkoon ja pelaavat sunnuntaina playoff-paikoista.Turnauksen kolme muuta joukkuetta ovat SPV, ISB ja derbypari SC Kokkola. Päivä on varmasti kaikille raskas, kun kaiken kaikkiaan pelataan kolme 3x15min peliä.

Ensimmäisen ottelun vastustaja on kukas muu kun kotikulmien tuttu SC Kokkola. Tämä joukkue on henkisesti kova vastus ja kapeasta rosterista löytyy taitavia maalitaitureita kuten Kirsi Hietamäki, Titta Uunila ja Karoliina Lintinen. SC Kokkolan ehdoton vahvuus on se sisu ja asenne jolla he pelaavat, vaikka välistä kokoonpano on hyvin pieni. Kahtena edellisenä kertana kumminkin Nibacosnaiset ovat näyttäneet tämän kylän kaapin paikan ja vieneet voitot. Joten SC Kokkolalla on varmasti jotain jäänyt hampaankoloon ja tulevat viikonloppuna kahta kovempana päälle. Kaikki pisteet mitkä tästä pelistä irtoaa olisi hyvä alku turnauspäivälle.

Toinen peli on kovaa SPV:tä vastaan. Seinäjoen peliveljet ovat onnistuneet viime kertoina viemään sinivalkoista kuin pässiä narussa eikä lääkettä heidän nopeisiin vastaiskuihin ole tuolloin löytynyt. Ne pelit ollaan nyt käyty läpi ja mietitty mitä tulisi tehdä. Eri asia toteutuuko tämä sitten sunnuntaina. SPV on aikaisemmin onnistunut nopeilla vastaiskuilla lamauttamaan sinivalkoiset ja laittanut pakan sekaisin. Puolustaminen on erityisen tärkeää tässä pelissä, omassa päässä ei saa punaisille antaa yhtään tilaa taiteilla. Mutta sitten taas pitää omat vedot lähteä maalia kohti vastustajan päässä, ei seinille.

Kolmas peli pelataan paikallista ISB:tä vastaan joka saattaa hyötyä siitä että pelataan parketilla jolla pallo pomppii eri lailla mitä matolla. Huolellisuus ja tarkkuus korostuu siis tässä pelissä erityisesti. Isb:llä on laaja rinki ja tulee varmasti olemaan tasainen kamppailu jos molemmat joukkueet pelaavat omalla tasollaan. Nibacos naiset ovat pelannet tasurin javoittaneet ilmajokilaiset kerran.

Nibacos naisten kokoonpanossa tulee olemaan jotain muutoksia mutta pelaajat jotka lähtevät matkaan hoitavat varmasti oman osuutensa. Oli lopputulos mikä tahansa viikonlopun jälkeen niin valmentaja Risto Koljonen sanoo olevansa ylpeä naisista kun ollaan painettu hommia niin että päästään taistelemaan divarikarsinta-paikoista ja että näistä peleissä ei ole muuta kuin voitettavaa. Turnaukseen lähdetään pelaamaan omaa peliä ja nauttimaan, sillä on pitkä aika kun Nibacosnaisten edustus on viimeksi ollut vastaavanlaisessa tilanteessa. Kauden tavoitteessa ollaan siis edelleen kiinni ja sunnuntaina ratkeaa ketkä kaksi tämän lohkon joukkuetta jatkavat matkaansa divarikarsintoihin. Muut saavat sitten lähteä kesälomille, joten tilanne on niin sanotusti tulos tai ulos.

Naisten menoa sunnuntaina voit seurata suorana alla olevasta linkistä:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-div...



Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-