D-tyttöjen kesälajikokeiluja
Julkaistu: 12.06.2018 00.00

D-tyttöjen kesälajikokeiluja

Kesä on hyvää aikaa ottaa tuntumaa muihinkin lajeihin ja kokeilla jotain uutta. Tutussa ryhmässä on helppo mennä tutustumaan uusiin harrastuksiin. Samalla voi viettää mukavaa aikaa pelikavereiden kanssa vähän toisenlaisessa ympäristössä ja yksinkertaisesti tehdä jotain muuta.

Viime viikolla tytöt kävivät Kokkolan suunnistajien suunnistuskoulussa, jossa oli heti haastava paikannusharjoitus. Tytöt selvisivät hienosti, mutta vanhemmat, jotka odotellessa lähtivät myös kiertämään metsään olivat ehkä hieman enemmän pulassa. Osa kieris päälle vielä C-radan ja Ronja löysi ainoana kaikki C-radan rastit maastosta! Keli oli optimaalinen suunnistukseen, uimaan sen sijaan treenin jälkeen ei uskallettu. Isot kiitokset Jukka Määttälälle, joka priiffasi ryhmämme matkaan ja antoi hieman perustietoa harjoituksesta. Suunnistus todettiin oikein hyväksi salibandypelaajan kesäharjoittelumuodoksi! Metsässä juokseminen parantaa kuntoa, tasapainoa ja ketteryyttä!

Tänään aamupäivällä suuntasimme Kokkolan golfkentälle aurinkoisen upeassa ilmassa. Ihmetystä aiheutti mm. käsien asento golf mailasta! Ensin oltiin harjoittelemassa vähän pidempiä lyöntejä rangella ja tämän jälkeen griinillä puttailemassa palloja. Tytöt innostuivatkin tosissaan kun loppuun päästiin pelaamaan pieni peli! Pelaaminen on tässäkin lajissa kivointa. Kiitokset lähtee Antti Linnalle kärsivällisestä ja kannustavasta ohjauksesta!

Ensi viikolla palaammekin oman lajin pariin, kun vuorossa on kaksipäiväinen oma salibandyleirimme!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-