Nallisport

OLS oli terävämpi

OLS-Nibacos

Lohkoykkösen vieraaksi saavuttiin vajaalla miehistöllä, influenssan kaadettua pelimiehiä sänkyyn.

Ensimmäisestä erästä tulikin melkoiset maalijuhlat, Nibacoksen aloitettua maalimerkintöjen täyttämisen Vennin johdolla. Parin minuutin kuluttua avausmaalista OLS tasoitti napakalla laukauksella ylämummoon, Ollin ja Vilin nopeilla maaleilla Nibacos siirtyi 1-3 vieras johtoon. Sen jälkeen valokeilassa olikin kotijoukkue tehden seuraavat viisi maalia karistettuaan Nibacos-varjostajan hiukan taka-alalle.

Ensimmäisessä erässä ja toisen alussa tippui vielä pari pelaajaa lisää pois kokoonpanosta joten kaksi erää olisi selvitittävä kahdella kentällisellä.

Hyvin joukkue jaksoi raataa ja pysyä pelisuunnittelmassa. Erä oli tasainen molempien onnistuttua maalinteossa kahdesti, Nibacos maalintekijät Miska ja Niko.

Kolmannen erän alussa tuli sitten selväksi että bensa alkoi olla lopussa, joukkue taisteli mutta terävyys ja puhti oli poissa. Venni onnistui katkaisemaan OLS pyörityksen ja viimeisteli vastahyökkäyksestä erän ainoan Nibacos maalin. Muuten maalinteossa onnistui kotijoukkue, kokonaista seitsemän kertaa ja viimeinen kymmenminuuttinen kului puuduttavan hitaasti pelikellosta.

Joukkue pääsee testaamaan OLS:n iskukyvyn uudestaan seuraavassa kotiottelussa Hollihaassa 26. päivä Tammikuuta kello 14:00, toivotaan että silloin on enemmän pelikykyisiä pelaajia kokoonpanossa.

OLS Oulu

15 - 6

6 - 32 - 27 - 1
6'MaaliIsoaho Venni
6'MaalisyöttöSalin Luukas
9'MaaliYlikorpi Vili
9'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
9'MaaliTuikka Olli
9'MaalisyöttöNadasi Roope
23'MaaliHonkaniemi Miska
23'MaalisyöttöSalin Luukas
34'MaaliKoivusaari Niko
34'MaalisyöttöSalin Luukas
42'MaaliIsoaho Venni
43'Jäähy: 2minSalin Luukas
58'Jäähy: 2minSeppänen Eemeli