C2- pojat 04 Edustus, SM sarja C2

Nibacos Edustus - OLS Oulu  9 - 4

Hollihaka

OLS kaatui Hollihaassa

Kotijoukkue lähti revanssimielellä päivän peliin, sillä joukkueella oli vielä hyvässä muistissa edellispelin rökeletappio OLS:lle Nallisportin kentällä.

Nyt oli kokoonpano täydentynyt, joten lohjokärjelle pitäisi pystyä antamaan parempi vastus.
Ja niin tehtiin, ensimmäinen erä oli Nibacos merkkinen, pallo pysyi hyvin kotijoukkueen lavassa ja maalipaikoissa oltiin tehokkaita. Eemeli aloitti maalinteon parhaasta maalinteko-sektorista, Niko lisäsi tarkalla vedolla tolpan juureen johtoa ja erän loppupuolella vielä Venni maalasi ylivoimalla.
Kotijoukkue erätauolle 3-0 johdossa.

Toiseen erään OLS tuli vauhdilla, se karvasi korkealta kahdella pelaajalla iskien paineen nopeasti puolustajien pelinrakenteluun ja sai kotijoukkueen pelinrakentelun takkuilemaan.
OLS jyräsi erässä tasoihin ja Nibacoksen oli järjestettävä rivit aikalisällä. Aikalisä auttoi, valmennus sai iskostettua kotijoukkueen jälleen pelituulelle. Erän loppu pelattiin ilman tilastomerkintöjä.
Tilanne toisen erän jälkeen kutkuttava 3-3.

Kolmannen erän alkuun OLSin maalitykki Lahdenkauppi teki johtomaalin ja ensimmäisen erän 3-0 tilanne oli kääntynyt vieraiden johdoksi. Mutta sen jälkeen ottelussa tahtipuikkoa heilutti maalienmerkeissä ainoastaan kotijoukkue. Ensin Roope tasoitti pelin melkoisella tahtomaalilla puskemalla laidan vierestä koko matkan puolustuksesta vastustajan maalille vastustajien estelystä huolimatta ja laittamalla pallon maaliin.
Sen jälkeen Eemelin toinen maali vei kotijoukkueen taas johtoon.
OLS jäähyn aikana ylivoima toimi toistamiseen, nyt toinen ylivoima-kentällinen jauhoi Idalle maalipaikan ja Idan SM-sarjan ensimmäinen maali lisäsi johdon kahteen maaliin. Sitten oli Kasperin vuoro tehdä SM-sarjan ensimmäinen, Kasperi otti mallia Roopen maalista ja spurttasi laidalta ajaen suoraviivaisesti maalille ja veto yläkulmaan. Tilanne jo 7-4! Vennin illan toinen ja Miskan tyhjään maaliin tehty alivoima-maali päätti kotijoukkueen vahvan kolmannen erän. Lopputulos siis riemastuttava 9-4.
Erityismaininta Sampon maalivahti työskentelylle ja maalitolpille. OLS kilauttelli tolppia ainakin viisi kertaa ja mitä tolpat ei ottaneet niin Sampo torjui.
Lisää Oululais-vieraita on luvassa ensi viikon lauantaina Hollihaassa kello 14:00 kun vastassa Merikoski SBT.
Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon.

ÖT:stä juttu

Ottelu omalla kameralla kuvattuna maalin takaa

9 - 4

OLS Oulu
3 - 00 - 36 - 1
6'MaaliSeppänen Eemeli
6'MaaliYlikorpi Vili
10'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
14'MaaliKoivusaari Niko
14'MaalisyöttöKallio Joona
18'MaaliIsoaho Venni
18'MaalisyöttöYlikorpi Vili
46'MaaliNadasi Roope
47'MaaliSeppänen Eemeli
47'MaalisyöttöSalin Luukas
50'MaaliKattilakoski Ida
50'MaalisyöttöLahnalampi Viljami
53'MaaliLevijoki Kasperi
53'MaalisyöttöHaataja Jonatan
53'MaaliIsoaho Venni
53'MaalisyöttöSalin Luukas
54'Jäähy: 2minLahnalampi Viljami
55'MaaliHonkaniemi Miska