Indians oli niskan päällä

Kutkuttavan jännittävä taistelu Indiansia vastaan

Tämän päivän C2-poikien SM-peli Hollihaassa Espoosta tullutta Indiansia vastaan tarjosi katsojille todellisen jännitysnäytelmän. Katsomon tunnelma oli iloinen ja jännitys oli käsinkosketeltava.

Peliin lähdettiin hieman erilaisin ottein kuin aikaisemmin. Valmentajat olivat tehneet kentällisiin muutoksia. Oli hienoa nähdä kuinka pojat sulautuivat uusiin paikkoihin ja pelaaminen onnistui ”uudellakin tavalla”.

Pelin alkaessa omat pojat tunnustelivat vastustajan pelitapaa ja vastustaja pääsikin niskan päälle heti alussa. Jo ensimmäisen minuutin aikana vastustajan Tång teki pelin ensimmäisen maalinsa ja kaksi minuttia myöhemmin hän onnistui toistamiseen. Tämän jälkeen pelattiin lähes seitsemän minuuttia maalitonta peliä. Reilun yhdeksän minuutin kohdalla Niko laukaisi terävän vedon kohti maalia, mutta maalivahti torjui ja Joona laittoi reboundin sisälle. Loppuerä pelattiin maalittomana ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin lukemissa 1-2.

Erätauko oli tehnyt hyvää ja toiseen erään lähdettiin kovalla tsempillä ja peli oli jo vauhdikkaampaa. Erän alussa vastustajilla oli liian monta pelaajaa kentällä ja heille määrättiin 2 minuutin rangaistus. Ylivoima ei tuonut kotijoukkueelle toivottua tulosta. Joukkueet olivat hyvin tasaiset eikä kumpikaan onnistunut maalinteossa ennen kuin erää oli pelattu kahdeksan minuuttia, jolloin vastustaja kasvatti johtoaan tilanteeseen 1-3. Taas pelattiin hyvin tasaista peliä. 34 minuutin kohdalla tiukassa väännössä Joona tekee hyvän syötön Vilille maalin eteen ja tämä tekee maalin. Loppuerä oliki vauhdikasta. Pian edellisen maalin jälkeen oma joukkue sai rangaistuksen. Pojat pelasivat hyvää alivoimaa. Puolen minuutin alivoiman jälkeen myös vastustaja sai rangaistuksen ja kentät olivat taas tasalukuiset. Jäähyjen aikana kotijoukkue onnistuu tasoittamaan. Maali syntyy kun Vili katkaisee vastustajan hyökkäyksen ja lähtee omaan hyökkäykseen. Maalin edessä Vili syöttää Joonalle, joka tasoittaa tilanteen. Taululla on lukemat 3-3 ja siirrtytään tauon kautta kolmanteen erään.

Kolmas erä oli hyvin tasainen ja jännittävä. Vastustaja siirtyi johtoon ajassa 48:41, vanhanaikaisella maalilla. Nelisen minuuttia tämän jälkeen oma joukkue sai jäähyn. Pojat pelasivat alivoimaa erittäin hyvin ja hallitsivat peliä. Toimivan alivoiman kruunasi Oskarin vanhanaikainen maali. Tämä jäi varsinaisen peliajan viimeiseksi maaliksi.

Jännittävää!! Jatkoajalle lähdettiin hyvin tasaisin ottein. Vastustaja otti aikalisän kun jatkoaikaa oli pelattu minuutti 40 sekunttia. Pian tämän jälkeen vastustajan Tång onnistui pelin kolmannessa maalissaan. Peli päättyi ajassa 62:01 tilanteessa 4-5.

Kotijoukkue pelasi oikein hyvän ja jännittävän pelin. Tilanteita oli paljon ja katsojat saivat nauttia tasokkaasta pelistä. Kotijoukkueen kentälliset olivat tasaiset ja onnistumisia tuli kaikille kentällisille. Mahtaaa peliä, tätä oli ilo seurata :)

C2 yhteinen

4 - 5 JA

Indians
1 - 22 - 11 - 10 - 1
9'MaaliKallio Joona
9'MaalisyöttöKeiski Oskari
34'MaaliYlikorpi Vili
34'MaalisyöttöKallio Joona
35'Jäähy: 2minHaataja Jonatan
36'MaaliKallio Joona
36'MaalisyöttöYlikorpi Vili
52'Jäähy: 2minYlikorpi Vili
53'MaaliKeiski Oskari