Tänään vuorossa voitto jatkoajalla. 9-8 Ja.
(3-3,1-2,4-3, 1-0ja.)

Kotipelien viikonloppu päätettiin ottelulla KooVeeta vastaan.

Tällä kertaa ottelupaikkana oli poikkeuksellisesti Kampus-halli.

Maaliteon aloitti vierailija rangaistuslaukauksesta, kotijoukkue joutui rikkomaan maalipaikassa vastustajaa ja KooVeen Partanen aloitti maalinteon. Erä oli tasainen numeroiden valossa vaikkakin Nibacos hallitsi pallollista peliä ja kaikki kolme hyökkäyskenttää saivat rakennettua vaarallisia maalipakkoja. Seuraavat kolme maalia tekikin sitten Nibacos: Idan, Jonatanin ja Miska maaleilla tilanne mukavan tuntuinen 3-1 ja erää enää neljä minuuttia jäljellä. Hyvän olon tunne valtasi kotijoukkueen ja vierailijat tekivät pari nopeaa maalia pelaajamuurin takaa. Erätaulle tasalukemissa 3-3.

Toiseen erään tultiin kovemmalla puolustusasenteella, Luukaksen tehtyä kotijoukkueen erän ainokaisen siirtyi Nibacos taas hetkeksi aikaa johtoon. Koovee kuitenkin tasoitti hetken päästä. Pallosta ja tilasta taisteltiin jokaisella kenttälohkolla kovempaa eikä rangastuksiltakaan vältytty. Ensin KooVee sai pelata ylivoimaa 1,5 minuuttia mutta alivoima peitti Sampon avulla hyvin laukaukset, sen jälkeen KooVee otti vaarallisesta pelistä jäähyn ja kun Nibacos jäähy loppui niin Nibacoksella oli 1,5 minuuttia aikaa lisätä johtoa. Ylivoima ei lähtenyt kunnolla käyntiin ja kesken pyörityksen irtopallon voitti KooVee ja kirmasi tekemään alivoima maalin. Erätauolle maalin takaa-ajo tilanteessa-.

Kolmannen erän takaa-ajo alkoi kuitenkin mollivoittoisesti. KooVee teki maalinedestä kaksi nopeaa maalia pakottaen Nibacoksen aikalisään. Ja kuten muutaman kerran tällä kaudella aikaisemminkin sai valmennus jostain taiottua taistelijan-asenteen joukkueeseen. Pari minuuttia aikalisästä Joona kavensi tilannetta, sen jälkeen nähtiin pari ”vanhanaikaista” Eemelin ja Miskan toimesta. Nyt tilanne oli kääntynyt siten että KooVeen oli vuoro pyytää aikalisä. Ajassa 53.30 Miskan täydennettyä hattutemppunsa näytti tilanne jo loistavalta mutta niin vain Koovee tuli vielä sisäänlyönnin jälkitilanteesta 9 sekuntia ennen pelin päättymistä tasoihin.

Joukkueella oli vielä hyvässä muistissa edellisen päivän jatkoaikatappio. Tälläkään kertaa voittomaalia ei tarvinnut kauaa odottaa kun ajassa 61:51 ottelun yksi sankareista, joukkueen kapteeni Miska Honkaniemi löytää Luukaksen takatolpalta ja kaksi pistettä jää Kokkolaan.

Kolmen perättäisen kotiottelun jälkeen lähdetään seuraavaksi Merikosken vieraaksi 23.2 Nallisporttiin.

9 - 8 JA

Koovee
3 - 31 - 24 - 31 - 0
5'MaaliKattilakoski Ida
5'MaalisyöttöKoivusaari Niko
6'MaaliHaataja Jonatan
6'MaalisyöttöSalin Luukas
15'MaaliHonkaniemi Miska
21'MaaliSalin Luukas
21'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
31'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
44'MaaliKallio Joona
44'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
50'MaaliSeppänen Eemeli
50'MaalisyöttöYlikorpi Vili
51'MaaliHonkaniemi Miska
51'MaalisyöttöNadasi Roope
53'MaaliHonkaniemi Miska
61'MaaliSalin Luukas
61'MaalisyöttöHonkaniemi Miska