Porvoosta kokemusta
Julkaistu: 28.10.2018 00.00

Päivän ensimmäiseen peliin vastaan asettui FBC Turku, peli lähti hyvin käyntiin ja ensimmäinen erä pelattiin Nibacos-merkkisesti, Olli Tuikan maalilla siirryttiin erätauolle johdossa 1-0.
Toisen erän alku oli sitten Turkulaisten, kahden nopean maalin ansiosta Turku siirtyi kuskin paikalle. Molemmat joukkueet saivat kokeilla erässä myös kerran ylivoima-kuvioita todeten vastustajan alivoiman kuitenkin paremmaksi.
Kolmannessa pisteiden saaminen vaikeutui Turkulaisten kolmannen maalin myötä, mutta odotukset nousivat taas Kasperi Levijoen kavennettua tilanteen 2-3:een.
Hyvistä maalipaikoista huolimatta tasoitusta ei koskaan nähty ja vastaiskusta kolmannen erän loppupuolella Turku iskee tilanteen loppunumeroihin 2-4:ään.
Nibacoksen parhaana palkittiin Kasperi Levijoki.

Päivän toinen vastustaja oli SBS Masku/SBS Wirmo, tunnin palautustauko pelien välissä ei näyttänyt ihan riittävän Nibacokselle koska vastustaja aloitti pelin vauhdilla pakottaen Nibacoksen aikalisään jo ajassa 8:33 tilanteen ollessa vastustajalle 6-1!
Aikalisä antoi tarvittavan kipinän ja taistelutahto löytyi kovassa paikassa. Ensimmmäiselle erätauolle Masku/Wirmon alun hurjastelulla tilanteessa 2-7. Nibacoksen maalit merkattiin Vili Ylikorvelle, toinen maali oli ylivoimaosuma.
Toisessa erässä molemmat onnistuivat kahdesti, Luukas Salin ja Eemeli Seppänen saivat merkinnät maalisarakkeeseen. Näyttipä Eemeli heittävän apinan selästään tuulettaessaan maaliaan. Tauolle tilanteessa 4-9.
Kolmannessa erässä Masku/Wirmo teki kaksi ja meidän ainokaisen Luukas Salin.
Lopputulos 5-11.