Ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019

Vielä on kesää jäljellä, mutta uusi säbäkausi lähestyy kovaa vauhtia.

Vuonna 2008-syntyneet pojat ovat kaudella 2018-2019 E2-poikia. Näillä näkymin pojilla on harjoitukset kolme kertaa viikossa, kahtena arkipäivänä ja yhtenä päivänä viikonloppuna (tarkemmat päivät, ajat ja aloitus varmistuvat lähipäivinä). Miksi kolme kertaa viikossa? Haluamme tukea poikien monilajisuutta, ja sitä että monia eri lajeja harrastavilla on suurempi mahdollisuus päästä harjoituksiin. Lisäksi vain yhtä lajia harrastavat pojat saavat enemmän harjoituskertoja viikolle, jotta lasten ja nuorten liikuntasuositukset täyttyisivät heidänkin osalta paremmin. Tämä ei tarkoita sitä, että jokaiseen harjoitukseen lapsen tulisi osallistua, eikä siitä kannata potea huonoa omatuntoa, vaan näemme tärkeänä tarjota lapsille mahdollisuuksia riittävästi.

Pojat tulevat osallistumaan E2-poikien aluesarjaan kahdella tasavahvalla joukkueella. Kahdesta aiemmasta vuodesta poiketen E2-poikien sarjassa tulee olemaan alkusarja, jonka jälkeen muodostuu ylempi ja alempi jatkosarja sijoitusten mukaan. Sarjakausi tulee alkamaan huomattavasti aiemmin tulevana vuonna, siten että alkusarja on pelattu jo ennen joulua.

Muutoin on tarkoitus pelata syksyllä sekä kauden mittaan harjoituspelejä. Ja kauden lopuksi osallistumme viime kauden tapaan yhteen turnaukseen muualla.

Kausimaksuksi suunniteltiin tälle kaudelle max. 200€ (100€ erääntyy 15.9 ja 60€ 10.12. ) Kausimaksuista laskut erikseen. Alkuvuodesta tarkistamme joukkueen kassan tilanteen, tarvitaanko vielä lisää maksuja. Tähän on mahdollista vaikuttaa talkoilla, myyntitempauksilla, sponsorituella jne.

Peliasuja ei tulevalle kaudelle tarvitse uusia. Sen sijaan suunnitelemme joukkueelle verkkapuvun hankintaa. Tästä informoidaan myöhemmin.

Mitä sisältyy kausimaksuun? Harjoitukset, aluesarja, harjoituspelit, seuramaksut ja Jopoxin käyttömaksu.

Mitä ei sisälly? Kauden lopun turnaus, vakuutus, lisenssi, peliasu, verkkarit

Kaikki uudet pelaajat ovat myös tervetulleita.
Uuden aloittajan opas:
- mitä pitää hommata
o peliasu
o lisenssi
o vakuutus
o verkkapuku
Näistä voi kysyä jojoilta lisää.

Ilmoittautuminen avoinna 10.8 asti.

Vanhempaintapaaminen pian ensimmäisten treenien yhteydessä. Tästä infotaan myöhemmin

Pelaajan etunimi
Pelaajan sukunimi
Erikoisruokavaliot
Pelaajan syntymäaika
Pelaajan puhelinnumero
Huoltajan nimi
Huoltajan puhelinnumero
Huoltajan sähköposti
Toisen huoltajan nimi
Toisen hultajan puhelinnumero
Toisen hultajan sähköposti
Pelaajan tietojen julkaisulupa
Syötä vieressä näkyvät numerot