Tervetuloa E2-poikien uudelle kaudelle
Julkaistu: 15.07.2018 00.00

Tervetuloa E2-poikien uudelle kaudelle

Tervetuloa niin uudet kuin vanhat 2008-syntyneet pojat salibandyn pariin!

Vuonna 2008-syntyneet pojat ovat kaudella 2018-2019 E2-poikia. Näillä näkymin pojilla on harjoitukset kolme kertaa viikossa, tiistaisin pääsääntöisesti Länsipuistossa (joskus Hakalahdessa), torstaisin Hollihaassa ja lauantaisin Isokylässä. Tarkemmat harjoitusajat kannattaa katsoa kalenterissa, jota päivitetään oikeaksi muutoksien tultua.

Miksi kolme kertaa viikossa?

Haluamme tukea poikien monilajisuutta, ja sitä että monia eri lajeja harrastavilla on suurempi mahdollisuus päästä harjoituksiin. Lisäksi vain yhtä lajia harrastavat pojat saavat enemmän harjoituskertoja viikolle, jotta lasten ja nuorten liikuntasuositukset täyttyisivät heidänkin osalta paremmin. Tämä ei tarkoita sitä, että jokaiseen harjoitukseen lapsen tulisi osallistua, eikä siitä kannata potea huonoa omatuntoa, vaan näemme tärkeänä tarjota lapsille mahdollisuuksia riittävästi.

Sarjatoimintaan osallituminen

Pojat tulevat osallistumaan E2-poikien aluesarjaan kahdella tasavahvalla joukkueella. Kahdesta aiemmasta vuodesta poiketen E2-poikien sarjassa tulee olemaan alkusarja, jonka jälkeen muodostuu ylempi ja alempi jatkosarja sijoitusten mukaan. Sarjakausi tulee alkamaan huomattavasti aiemmin tulevana vuonna, siten että alkusarja on pelattu jo ennen joulua.

Muutoin on tarkoitus pelata syksyllä sekä kauden mittaan harjoituspelejä. Ja kauden lopuksi osallistumme viime kauden tapaan yhteen turnaukseen muualla.

Kausimaksuksi

Alustava suunnitelma tälle kaudelle max. 200€ (100€ erääntyy 15.9 ja 60€ 10.12.) Kausimaksuista laskut erikseen. Alkuvuodesta tarkistetaa joukkueen kassan tilanteen, tarvitaanko vielä lisää maksuja. Tähän on mahdollista vaikuttaa talkoilla, myyntitempauksilla, sponsorituella jne.

Peliasuja ei tulevalle kaudelle tarvitse uusia. Sen sijaan suunnitelemme joukkueelle verkkaripuvun hankintaa. Tästä informoidaan myöhemmin.

Mitä sisältyy kausimaksuun? Harjoitukset, aluesarja, harjoituspelit, seuramaksut ja Jopoxin käyttömaksu.

Mitä ei sisälly? Kauden lopun turnaus, vakuutus, lisenssi, peliasu, verkkarit.

Uudet pelaajat

Kaikki uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Uuden aloittajan opas, mitä pitää hommata?

  • peliasu
  • lisenssi
  • vakuutus
  • verkkaripuku

Näistä voi kysyä jojoilta lisää. Lisäksi kannattaa tutustua uuden pelaajan oppaaseen täällä, sieltä löydät tietoa oikean pituisen mailan valintaan ja muuhun varustukseen liittyen.

Ilmoittautuminen tapahtuu Ilmoittautumiskohdasta sivun oikeasta reunasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Jukkaan tai joukkueenjohtajiin, joiden yhteystiedot löydät Toimihenkilöiden alta.

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-