Kausi-info 2018-2019
22.8.2018 15:27 Uutisointi / F1- pojat 09

Nibacos F1–09 pojat kausi-info 2018-2019

Treenit alkavat la 1.9. Klo 13 Isokylän koululla.

Kauden tiedotusinfo vanhemmille la 8.9. klo 13 treenien yhteydessä Isokylän koululla. Toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia.

Aloitusinfon asialistaa:

 • Alla oleva kausi-info tiivistettynä
 • Toimihenkilöiden esittely ja joukkueenjohtajan valinta (perustuu vapaaehtoisuuteen, ketään ei pakoteta joten älä jätä infoa nimeämisen pelossa välistä)
 • Joukkueen collegeasujen mahdollinen tilaus
 • Sponsorilomakkeiden jako
 • Gutz urheilutekstiilien myyntikampanja syksyllä 2018
 • Kotisivujen ja Pukukoppi-toiminnon käyttö
 • Muuta...

Joukkueen kotisivut:

http://nibacos.fi/joukkueet/816

(nibacos.fi -> joukkueet -> F1-09 pojat)

Treeniajat kaudella 2018-19

 • Kaikille yhteiset treenit lauantaisin klo 13-14.30 Isokylän koulun sali.
 • Toiset treenit maanantaisin klo 19-20.30 (20.15) Länsipuiston koulu tai torstaisin klo 16.30-18 Torkinmäen koulu.

Viikolla olevista treeneistä valitaan ilmoittautumisen yhteydessä jompikumpi, johon pelaaja osallistuu. Molemmista ryhmistä pyritään tekemään suunnilleen samankokoiset. Ryhmä on lähtökohtaisesti sitova koko kauden, eikä ryhmien välillä hypitä kauden aikana. Valmennus toivoo, että pelaaja olisi 10 minuuttia ennen treenien alkua pukukopissa laittamassa varusteita ja valmistautumassa, jotta saliaika saadaan hyödynnettyä mahdollisimman hyvin.

Huom. Länsipuiston koulun sali on suljettu kauden aikana YO-kirjoitusten aikana. Vuorojen peruuntuessa yhdistetään treeniporukat tai pyritään järjestämään korvaavat treenit. Näistä poikkeuksista ilmoitetaan aina erikseen.

Ilmoittautuminen kaudelle 2018-19

Ilmoittautuminen kaudelle 2018-19 tapahtuu joukkueen kotisivujen kautta ja se tulee tehdä mahdollisimman pian. Jokaisen joukkueen toimintaan osallistuvan pelaajan tulee ilmoittautua uudelle kaudelle, myös kesken kauden mukaan tulevien.

Huom. Sarjaan ilmoittautuminen sulkeutuu 31.8. joten hoidathan ilmoittautumisen viimeistään 30.8. Tämän jälkeenkin voi täyttää ilmoittautumisen toki, mutta ilmoittautumisten perusteella valmennus tekee ratkaisun, monellako joukkueella lähdetään sarjaan.

Varaudu täyttämään seuraavat tiedot ilmoittaumisen yhteydessä (tiedot eivät ole julkisia ja ne näkyvät vain joukkueen toimihenkilöille, jotka hallinnoivat kotisivuja):

 • Pelaajan nimi
 • Huoltajien nimet ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti)
 • Aiempien kausien pelinumero (uusien pelaajien ei tarvitse täyttää)
 • Allergiat ja sairaudet (harjoituksia ja turnausreissuja varten)
 • Suostumus nimen ja kuvan julkaisuun netissä joukkueen kotisivuilla. Tämä kohta täytetään kirjautumalla joukkueen Pukukoppi-sivulle. Pukukoppi-työkalua tullaan käyttämään joukkueen toiminnassa. Tarkempaa infoa kirjautumisesta la 8.9. tiedotusinfossa.
 • Valinta osallistumisesta joko maanantain tai torstain treeniryhmään.

Kokeilu

Joukkueen toimihenkilöt ovat sopineet, että uudet halukkaat voivat osallistua kaksi kertaa joukkueen treeneihin ilman maksua. Tämän jälkeen tulisi tehdä päätös harrastuksen jatkumisesta.

Pelaajan varusteet

Sisäpelikengät, suojalasit, maila, juomapullo. Sopivan mailan pituuden karkea arvio on navasta nyrkin mitta ylöspäin.

Peliasut

Salibandyseura Nibacosin varusteyhteistyösopimuksen mukaisesti F1-09 pojat käyttävät tulevallakin kaudella Fat Pipen sinistä peliasua, jotka hankittiin viimekaudella (pelipaita, shortsit, pelisukat). Uudet pelaajat voivat tilata peliasun Kokkolan Prismasta, jossa on tarjolla myös sovituskappaleita. Peliasua hankkiessa kannattaa asioida suoraan sport-osaston asiakaspalvelutiskillä, jolloin siitä saa seura-alennuksen. Peliasun hankkimisen jälkeen se toimitetaan vielä omatoimisesti painoon Seritec Oy:lle. Peliasuun painetaan etupuolelle seuran logo ja pelinumero, taakse sukunimi ja pelinumero ja shortseihin pelinumero. Peliasu ei sisälly kausimaksuun vaan se maksetaan erikseen. Peliasun hinta-arvio painatuksineen on noin 70 euroa.

Tiedottaminen

Joukkueen kotisivut (ks. Linkki ja osoite yllä) ovat joukkueen VIRALLINEN tiedotuskanava. Lisäksi joukkueella on suljettu Facebook-ryhmä “Nibacos P09”, johon kannattaa käydä liittymässä.

Kausimaksu

Koko kausi (syyskuun alku – huhtikuun loppu) 200 euroa. Maksetaan kahdessa erässä; ensimmäinen syyskuussa ja toinen tammikuussa. Kuluja joukkueella aiheuttavat Isokylän maksullinen treenivuoro, joukkueen yhteiset varusteet (pallot, liivit, maalivahdi varusteet ym.) piirisarjan maksut, seuran jäsenmaksu jne.

Vakuutus

Pelaajia ei ole vakuutettu joukkueen puolesta. Liiton alaiseen sarjatoimintaan osallistuvalta pelaajalta edellytetään voimassa olevaa tapaturmavakuutusta. Vakuutuksen voi myös hankkia lisenssin oston yhteydessä.

Lisenssi

Liiton alaiseen sarjatoimintaan osallistuvan pelaajan tulee hankkia Kisapassi-lisenssi. Lisenssi ostetaan kirjautumalla Suomisport-sivustolle (linkki alla). Aiempina kausina Kisapassi on maksanut 38 euroa. Pelaajalla tulee olla vakuutus. Mikäli vakuutusta ei halua Suomisport-sivuston kautta ostaa (22 euroa), tulee järjestelmälle osoittaa, että pelaajalla on voimassa oleva tapaturmavakuutus syöttämällä vakuutuksen numero.

https://www.suomisport.fi/

Turnaukset kaudella 2018-19

Nibacos F1-09 osallistuu Pohjanmaan (Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa) piirisarjaan joko kahdella tai kolmella joukkueella riippuen pelaajien lopullisesta määrästä. Sarjaan ilmoittautuminen deadline on jo 31.8. joten pikaisesti täyttämään kausi-ilmoittautuminen. Turnauksia on keskimäärin 3-4 viikon välein. Turnauksien ajankohdat tulevat myöhemmin tietoon ja niistä tiedotetaan mahdollisimman nopeasti niiden selvittyä joukkueen kotisivuilla. Turnauksiin on aina erillinen ilmoittautuminen joukkueen kotisivuilla. F2-09 ikäluokalla kaukalo on täysimittaista kaukaloa pienempi ja kentällä on neljä kenttäpelaajaa ja maalivahti. Lisäksi käytössä on 90 sekunnin vaihtokello ja kaikille on luvassa tasaisesti peliaikaa. Turnauksista 1-2 kotiturnauksen järjestäminen vaativat oman panostuksensa meiltä kaikilta vanhemmilta. Vastuualueita riittää ja niistä infotaan kotiturnauksien lähestyessä.

Tuki ja sponsorit

Halutessaan jokainen voi kerätä joukkueelle tukijoita. Tätä varten on olemassa valmis lomake tilitietoineen, joka jaetaan pelaajien vanhemmille kauden aloitusinfossa ja niitä saa myöhemmin toimihenkilöiltä. Pienikin summa auttaa joukkueen toimintaa. Tukijoiden logoja ei paineta peliasuihin, mutta halutessaan tukea antava yritys saa logon joukkueen kotisivuille ja mahdollisesti kotiturnauksessa pientä näkyvyyttä. Tuki osoitetaan koko Nibacos F1-09 joukkueelle, ei yksittäiselle pelaajalle. Joukkueen toiminnan tukemisen lisäksi tukea antava yritys tukee samalla myös lasten liikkumista ja aktiivisuutta.

Joukkueen toimihenkilöt

Halukkaat ovat erittäin tervetulleita joukkueen toimihenkilöiksi. Joukkueessa on linjattu, että toimihenkilöiden lapset maksavat 50 % kausimaksusta.

Tällä hetkellä tiedossa olevat toimihenkilöt

Valmentajat:

Ville-Matti Määttälä (vastuuvalmentaja)

Tero Luokkala

Misa Kokkonen

Tony Oikari

Joukkueenjohtaja: ?

Rahastonhoitaja: Johanna Gromov

Joukkueen toiminnan ydinajatus ja säännöt

Seuraaviin lauseisiin kiteytyy Nibacos F1-09 joukkueen toiminnan tarkoitus, ydinsisältö ja säännöt. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on tarjota pelaajille liikunnan iloa ja riemua sekä uusia kokemuksia salibandyn kautta. Samalla opetellaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista ja huomioimista. Treeneissä tavoitteena on pitää hauskaa ja hikoilla, opetella salibandyn lajitaitoja ikätasolle ja pelaajalle sopivalla tasolla sekä kehittää pelaajien perusliikuntaitoja kuten kehonhallintaa, koordinaatiota ja nopeutta, eikä sovi unohtaa kehonhuoltoa. Samalla opitaan, oivalletaan ja ymmärretään itse pelistä uusia ulottuvuuksia. Välillä treeneissä voidaan kisailla pilke silmäkulmassa kaverin kanssa ja haastaa itseään. Joukkueessa ei hyväksytä minkäänlaista kiusaamista tai toisten solvaamista vaan pyritään kannustamaan pelikavereita yrittämään parhaansa niin treeneissä kuin turnauksissakin. Kunnioitamme myös vastustajaa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Mikäli joukkueen toiminnasta on kysyttävää, voitte olla yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin.

Nibacos F1-09 joukkueen toimihenkilöiden puolesta

Ville-Matti Määttälä


   
Lisää uutisia
F1- pojat 09
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat