D-tyttöjen säbäleiri
19.6.2018 12:54 Uutisointi / D- tytöt 06-07

#tiistaiaamu

Heti kun tultiin leirille pistettiin sängyt valmiiksi. Sen jälkeen aloitettiin 2h säbä treenit. Me opittiin harkoissa havainnointia ja tehtiin testejä. Harkkojen jälkeen syötiin. Syömisen jälkeen kaikki pelottelivat toisiaan. On ollut kivaa, vaikka treetit oli vähän tylsät, koska ne oli niin pitkät.


- Telma, Elise,Tiiu, Akke -


Sitten me menimme autoilla tanssitunnille. Siellä oli kivaa meidän tanssiopettaja oli Nora ja se oli hyvä tanssimaan.


Sitten tanssimme musiikkin tahtiin. Ja sitten me näytimme meidän koreografian Katille ja Jarkolle. Sitten söimme kanaa ja riisiä ja nyt alamme leikkiä piilosta!

- Ella H, Sanni, Taimi, Ella K-

Tämän jälkeen Piia ja Emma pitivät meille leikkituokion jossa leikimme esim. mitä tiedät ystävästäni:)


Sitten Jukka puhui meille urhelijan polusta ja kivointa oli se kun saimme hyppiä makuu pussit päällä.

- Peppi S, Ronja, Iita, Emilia -

Illalla kävimme ulkona ennen nukkumaan menoa. Osa tytöistä lähti hihhuloimaan vielä, vaikka piti jo mennä nukkumaan. Katin ja Millan piti raahata ne takaisin. Osa valvoi aika myöhään ja osa heräsi keskellä yötä rapinaan. Aamuherätys oli hirveä, koska heräsimme ti-tin ja taun aamuherätys kappaleeseen. Osa piiloutui peiton alle. Aamupala oli hyvä.


Sitten meillä oli aamutreenit, jotka kesti 1,5 h. Treeneissä kaikki oli vähän väsyneitä. Harjoittelimme maalintekoa ja syöttöjä. Sitten söimme ja olimme makuupussipiilosta.

- Juulia, Kiira, Peppi K, Saana -

Jotkut leiriläisistä perustivat ryhmän nimeltä matogang-gang. Sitten katsoimme huonoja säbävideoita jotka olivat meidän vanhoista peleistä. Sen jälkeen katsoimme My Kippilän epäonnistumisia säbästä.


Sitten menemme keräämään tavarat ja meillä alkaa säbäharkat, joissa pelaamme koko ajan eli 1,5h. Olemme sitä mieltä tästä leiristä että tämä leiri oli paras paikka matogang-gang ryhmälle.

- Nella, Lotta, Minea -


Valmentajien leirin tähtihetkiä olivat kahvitauot! Kiitos Minimanille sponsoroinnista! Kiitos Heidi ruokajärjestelyistä, kaikki ohjaajat osuuksistanne ja tytöt energisestä osanotosta. Ensimmäinen leirimme oli elämys vailla vertaa!


- Kati, Jarkko, Milla -


   
Lisää uutisia
D- tytöt 06-07
Kategoriat