Kausi 2018-2019 alkaa!
14.8.2018 12:55 Uutisointi / D- tytöt 06-07

D-tyttöjen kausi alkaa!

Tiistaina 14.8.2018 alkaa koulut ja myös D-tyttöjen 06-07 syntyneiden harjoitukset Hakalahden koululla klo 17-18.30.

Ryhmämme ikäluokka on 06-07 ja kaikki tämän ikäiset lajin aloittavat ovat tervetulleet tämän ikäluokan harjoituksiin. Tyttöjoukkueissa eri ikäisiä on hieman sekaisin eri joukkueissa, mutta uudet aloittavat pelaajat pyritään ohjaamaan mukaan oman ikäluokan harjoituksiin.

Oman joukkueemme sivun kalenterista voit tarkistaa missä ja milloin treenataan. Kauden alkuun treenaamme kolme torstaita ulkona Roskarukalla Mirja Anttiroikon johdolla. Tänne mukaan hyvä juoksuvarustus (lenkkarit!) ja vaatteet, joissa ei tule liian kuuma liikkuessa. Juomapullo mukaan myös!

Lajiharjoituksissa täytyy aina olla sisäpelikengät, suojalasit, maila ja juomapullo. Mikäli olet uusi lajia kokeileva pelaaja, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin järjestämme lainavarusteet.

Lisäksi treenaamme toimintatreeni / crosstraingin tyyppisesti 1 krt / kk Liikevoimalla Tiia-Lotta Lintulan johdolla. Näihin treeneihin mukaan sisäliikuntavarustus (sisäpelikengät, mukavat vaatteet ja vesipullo, pyyhekin voi olla mikäli hikoilee paljon).

Uusien pelaajien on hyvä olla yhteydessä etukäteen, niin pystymme varata treeneihin jojon mukaan vastailemaan kysymyksiin ja kertomaan toiminnasta. Me valmentajat olemme treenien ajan melko kiireisiä tyttöjen kanssa :) Etukäteen voi soitella myös valmentajille. 3 kertaa voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen jatkaako harrastusta!

Tervetuloa mukaan myös vanhat pelaajat!

Kauden vakiovuorot ovat (seuraa jopoxista milloin näihin siirrytään).

Ti 17-18.30 Hakalahti

Pe 17-18 Länsipuisto

Su 15.30-17 Isokylä

- Kati -


   
Lisää uutisia
D- tytöt 06-07
«  Heinäkuu   »
Kategoriat