Vanhempainpalaveri 09.09.2018
12.9.2018 11:41 Uutisointi / D- tytöt 06-07

Nibacos D-tytöt vanhempainpalaveri 9.9.2018

1. Käytiin läpi joukkueen budjetti. Kausimaksu tällä hetkellä arvioitu 135 € syksy ja kevät yhteensä 270 € / pelaaja. Muissa joukkueissa pääsääntöisesti pelaavat (C-tytöt ja Vilja K) maksavat 60 € kausimaksun.

Tämän lisäksi pelaajat maksavat bussikuljetukset turnauksiin.

Pelaajakohtainen arvioitu osallistumismaksu keväällä turnaukseen noin 150 € / pelaaja.

Valmentajat ja apuvalmentaja saavat yhden pelaajan maksutta kauteen. Muut toimihenkilöt kausimaksun ½ hintaan. Turnauksissa ”töissä” olevat toimihenkilöt saavat yhden lapsen bussikuljetuksen ilmaiseksi.

Valmentajien, apuvalmentajien ja muiden toimihenkilöiden tehtävät olivat vapaita halukkaille. Halukkaita uusia henkilöitä tehtäviin ei ollut.

2. Joukkueen toimintatavat ja pelisäännöt

Joukkueen tarkoituksena on tarjota lapsille mieluisa harrastus. Harrastuksen tavoite kasvattaa pelaajalle terve itsetunto ja joukkoon kuulumisen tunne. Opetella sosiaalisia taitoja. Pidämme joukkueen avoinna uusille pelaajille ja haluamme antaa nuorille hyvän harrastuksen.

Pelillisinä tavoitteina opetella uusia pelirooleja. Pelipaikkoja opetellaan jokaisen kyvyn ja tason mukaan. Turnauksissa pelaajilla voi olla kaikissa peleissä sama pelipaikka tai se voi vaihdella. (ei kuten viimevuonna jokaisella yksi peli hyökkääjänä ja puolustajana). Kuitenkin on tarkoitus opettaa pelaajille monipuolisesti kaikkia rooleja, jotta pelaajan valmiudet pelata useaa pelipaikkaa kehittyvät.

Maalivahdeilla pyrimme pitämään vaatimusta, että olisi osallistunut maalivahtiharjoituksiin joko sunnuntaisin seuran yhteisissä treeneissä tai Eeva Huotarin ohjaamana ennen peleissä maalivahtina toimimista.

Pelaajan yksilötavoitteena on opetella luovuutta ja rohkeutta. Kaikkea saa kokeilla ja valmennus pyrkii antamaan pallolliselle pelaajalle pelirauhan tehdä itsenäisiä valintoja. Valmentajat ohjaavat muita pelaajia, jotta pallollinen oppisi tekemään itsenäisiä ratkaisuja pelitilanteissa.

3. Pelipassien hankinta. Milla informoi watsupissa miten pelipassit hankitaan. Ne on syytä hankkia viimeistään ennen ensimmäistä turnausta.

4. Päätettiin että pelireissuilla pelaajien puhelimet voivat olla käytössä vain matkan aikana. Pyydetään vanhempia puhumaan lapsen kanssa puhelimen käytöstä matkoilla. Puhelimesta ei näytetä pelottavia videoita tai muuta sen kaltaista materiaalia pelitovereille.

5. Pelaajien käytökseen puututaan treeneissä entistä enemmän. Välillä treeneissä esiintyy huonoa käytöstä; pelaaja ei kuuntele ohjeita, pelleillee tai ei keskity muutoin opetettavaan asiaan ja häiritsee muiden harjoittelua. Valmentaja voi laittaa pelaajan sivuun harjoituksista tällaisen käytöksen vuoksi. Mikäli tätä tapahtuu usein, olemme yhteydessä vanhempiin.

Mikäli pelaaja puhuu kotona, että häntä kiusataan tai ei oteta porukkaan treeneissä pyydämme että informoitte tästä valmentajille, jotta voimme puuttua tilanteeseen.

6. Varainkeruu

Pelaajat voivat valita suorittavatko kausimaksut täysimääräisesti rahana vai haluavatko kerätä maksuihin varoja yhteisillä varainkeruu muodoilla. Ari-Pekka Heikkilä jakoi kaikille Gutz esitteet ja ohjeistaa joukkuetta Gutz tuotteiden myynnistä. Myyminen on vapaaehtoista ja siitä saadut varat voi käyttää kausimaksuun tai kevään turnausmaksuun.

Sovimme, että Ari-Pekka varaa myös leivonnaismyyjäisiä varten paikan K-Supermarketin aulasta isänpäivän tienoille. Myyjäisiin osallistuvat kaikki. Joko leipomalla tai maksamalla korvaavan summan.


   
Lisää uutisia
D- tytöt 06-07
Kategoriat