D-tytöille aluesarjan pronssia
Julkaistu: 05.04.2019 00.00

Nibacos D-tytöt osallistuivat aluesarjaan kahdella joukkueella; Nibacos sininen ja Nibacos valkoinen. Kauden aikana 31 tyttöä pelasi näissä molemmissa joukkueissa. Osa tytöistä pelasi sekä C-tytöissä, että D-tytöissä, yksi tytöistä pääasiallisesti poikajoukkueessa. 8 eri tyttöä pelasivat vuorollaan maalivahdin tontilla. Kauden aikana mukaan tuli 2 uutta pelaajaa.

Loppuhuipentumaan ansaittiin paikka Nibacos sinisen joukkueella, sijoittuen runkosarjan 4. sijalle. Nibacos Valkoisen sijoitus oli 7. Pelipäivänä kokoonpanoon saatiin 27 pelaajaa. Ensimmäisessä pelissä oli runkosarjan voittaja SPV Punainen. Peli pysyin ensimmäisen erän tiukkana, SPVn iskiessä 2 maalia joukkueemme verkkoihin. Seuraavassa erässä SPV teki 1 lisää ja sinnittelimme yhä pelissä hyvin mukana. Viimeisessä erässä SPV näytti vahvuutensa ja meni menojaan 3 maalin turvin. Peli päättyi tulokseen 6-0.

Toiseen peliin saimme vastaamme SPV Sinisen ja pelasimme rennolla mielellä ilman jännitystä. SPV pääsi aloittamaan maalinteon, mutta sen jälkeen peli oli Nibacos juhlaa. Tehtailimme kaiken kaikkiaan 6 maalia ja vastustaja sai vielä yhden maalin pelin loppuun. Pelaajilla taisi jo mitalit kiiltää ajatuksissa. Ottelu päättyi 6-2 voittoon.

Mitali oli joukkueemme ensimmäinen. Viime kaudella E-tytöissä jäimme sijalle 4. Tämä oli hieno palkinto tyttöjen kehityksestä kauden aikana. Kausi on muutoinkin ollut mukava ja energinen tällä isolla porukalla!