TÄRKEÄ! Vuorojen haku
27.4.2019 13:10 Uutisointi / Pääsivusto

Laitoin joukkueiden valmentajille sähköpostia kevään, kesän ja ensi talven vuoroista. Liitän sähköpostin tänne nettisivuillekin, jos joku ei saanut sitä kun joukkueissa on tapahtunut muutoksia:

Kesä- ja heinäkuu

Kesän vuorot ovat haettavissa joukkueille. Tiedustelen tarvettanne kesän harjoitteluun. Haemme keskitetysti vuoroja Hollihaan koululle ja Kampushallille. Kampushalli on helpompi vaihtoehto avainten puolesta, Hollihaan koululle seuralla on vain yksi avain. Toimittakaa vuoromäärät kesä-heinäkuulle minulle sunnuntaihin 5.5. mennessä. Voitte myös ehdottaa viikon päivät, vuoronpituus ja kellonaikaa. Tai onko jotain muuta mikä pitää huomioida. Yritän huomioida nämä sitten mahdollisuuksien mukaan, kun jaan kesän vuorot.

Toukokuussa voitte varata omatoimisesti vuoroja suoraan Kokkolan kaupungilta (Sami Keiski) tai Kampushallilta (Jukka Penttinen).

Talven vuorot

Toukokuun aikana pitää hakea ensi talven vuorot. Ilmoittakaa viimeistään tiistaihin 21.5. mennessä. Talven vuoroihin saa esittää omia toiveita ja ne toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisäksi

Nyt kun olen aloittamassa valmennuspäällikkönä seurassa, en tiedä kaikista joukkueista hirveästi vielä. Toivoisin että tekisit minulle lyhyen yhteen vedon joukkueestasi. Helpottaa minun työtäni ja näen kokonaisuuden paremmin. Montako pelaajaa joukkueessa tällä hetkellä (kenttäpelaajat + maalivahdit), mitä sarjoja joukkue pelaa tulevalla kaudella, toimihenkilöiden määrä ja jos on tullut muutoksia sekä muuta mitä haluat minun tietävän tässä vaiheessa. Tulen kesän aikana kartoittamaan joukkueiden tilannetta tarkemmin sitten.

Muutenkin olen käytettävissä, jos tulee asiaa niin olkaa rohkeasti yhteydessä.

Huom! Jos posti tuli väärälle henkilölle, voitte välittää viestin eteenpäin. Kiitos

Terveisin Janne

janne.mannikko@nibacos.fi

puh:044-344 9448


   
Lisää uutisia
F- tytöt 10-11
«  Heinäkuu   »
Kategoriat