Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Miehet edustus - SB Kauhajoki
2018-2019 - Miehet - 2-Divisioona
Klo 19:00 Kampushalli
22
Hel

Runkosarjan viimeinen kotiottelu SB Kauhajokea vastaan


Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua ja huomenna miehillä on vuorossa runkosarjan viimeinen kotiottelu, vastustajana SB Kauhajoki.

Kauhajoen kausi on ollut hyvin vaikea. Joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi ottelua ja tällä irtoaa paikka sarjan pohjalta. Eroa karsijan paikalla olevaan FBC Remixiin on kolme pistettä, joten lopuista otteluista Kauhajoen tulisi ottaa vähintään neljä pistettä. Vierailla onkin nyt viimeinen hetki aloittaa kiri. Joukkueen kovin syömähammas tällä kaudella on ollut Juhani Lehtonen (18+20=38), joka 18 otteluun on summannut kelpo tehot. Myös ajoittain kyseenalaisista tempuista tunnettu Anssi Kulmala (16+9=25) on ollut tärkeä mies Kauhajoen kokoonpanossa. Veskariosastolla vastuu on jakautunut tasaisesti Olli Syrjälän (pmk. 10.00, t% 76.92), Mika Ollonqvistin (pmk. 11.40, t% 70.77) ja Antti Herralan (pmk. 9.43, t% 64.13) kesken.

Sininen lähtee otteluun samalla teemalla, kuin viimeisen kuukauden aikana on menty: ottelusta tulisi ottaa täydet pisteet, jotta myös runkosarjan jälkeen pelit jatkuisivat. Tällä hetkellä miehet ovat tasapisteissä Mailattomien kanssa, kun SB Vaasa vaanii pisteen päässä ja kaksi pistettä perässä majailee Toholammin Urheilijat. Näistä Vaasa on pelannut yhden ottelun muita enemmän ja heidän runkosarjansa päättyy huomenna MLT-otteluun. Kaiken kaikkiaan sarjan loppu on kiimaisin miesmuistiin ja harvoin näin moni joukkue on taistellut paikoista kevään loppupeleihin viimeisille kierroksille saakka, mikä tietenkin on hyvä asia. Viime viikolla joukkueen yli pyyhkäisi raju flunssa-aalto, mikä piti ison osan pelaajista pedin pohjalla. Nyt on miehet saatu taas kuntoon ja peliin päästään ehjän treeniviikon saattelemana.

Tervetuloa seuramaan runkosarjan viimeistä kotipeliä Kampushallille klo 19:00 ja pitämään hallilla hyvää tunnelmaa yllä!

Otteluraportti


Kuvat tarjoaa: https://www.nibacos.fi
Kuvaaja: Tommy Lågland

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Miehet edustus 14 - 0
(4 - 0) (6 - 0) (4 - 0)
SB Kauhajoki
1' Maali Toivola Petteri

9' Maali Kauppila Oskari

9' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka

12' Maali Lokasaari Aapo

12' Maalisyöttö Kauppila Oskari

14' Jäähy: 2min Puutio Onni

14' Maali Kauppila Oskari

20' Maali Lokasaari Aapo

20' Maalisyöttö Kauppila Oskari

22' Maali Heikkilä Jori

22' Maalisyöttö Kauppila Oskari

33' Maali Heikkilä Jori

33' Maalisyöttö Harju Arttu

35' Maali Peltoniemi Pauli

35' Maalisyöttö Toivola Petteri

36' Maali Lokasaari Aapo

36' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka

38' Maali Salo Timo

38' Maalisyöttö Peltoniemi Pauli

46' Maali Salo Timo

46' Maalisyöttö Toivola Petteri

55' Maali Toivola Petteri

55' Maalisyöttö Salo Timo

56' Maali Kauppila Oskari

56' Maalisyöttö Lokasaari Aapo

58' Maali Heikkilä Jori

58' Maalisyöttö Lokasaari Aapo
Lisää uutisia
Miehet
«  Heinäkuu   »
Kategoriat