Ylöjärvi on nähty
Julkaistu: 05.11.2018 00.00

Joukkueen viimeinen turnausmuotoinen viikonloppu Ylöjärvellä alkoi pelillä YPA:aa vastaan.

Kuten usein aikaisemminkin tällä kaudella, pelien alut ovat olleet joukkueelle vaikeat eikä tämäkään pelin alku mennyt kuten Strömsössä.
Reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen tilanne YPA:lle 4-0, jotka olivat myös ensimmäisen erän taukolukemat.
Puolustuspeli ja kamppailu puolustuksen vapaista neliömetreistä parantuivat huimasti shokkialkun jälkeen ja toinen erä hoidettiin
1-0 meille Miska Honkaniemen maalilla.
Kolmannen eräs alussa vastustaja teki ylivoimalla 5-1 jonka jälkeen saatiin vielä hyvä kirivaihde päälle, Vili Ylikorven ja Miska Honkaniemen toisella
maalilla päästiin näköetäisyydelle mutta matka loppui kesken.
Vastustajalle pisteet 5-3 lukemin.

Päivän toinen vastustaja oli Pirkkalan Pirkat, nyt joukkueen lähtö peliin oli hyvä. Roope Nadasi teki riemastuttavan avausmaalin ajassa
1:24 ja Sampo Laakkonen torjui upeasti rangaistuslaukauksen. Erän loppupuolella Pirkat tasoittivat ja ensimmäiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.
Peli säilyi tiukkana myös toisessa erässä, maalinteossa onnistui vain vastustaja alivoimalla. Viimeiselle erätauolle maalin tappiolla.
Kolmannen erän alussa vihdoin ylivoima toimi ja Niko Koivusaaren maalilla tilanne taas kutkuttavan jännä 2-2.
Toiseen ylivoima-maaliin annettiin mahdollisuus kolmennen erän puolessä välissä mutta siinä ei onnistuttu ja vastustajan selvitettyä alivoiman
pääsivät he tuikkaamaan johtomaalin.
Lopussa tasoitusta haettiin ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla, Tilanteita saatiin luotua ja Pirkkojen heitot omasta päästä
menivät aina hiukan tyhjän maalin ohi. Avauspistetta ei valitettavasti vielä saatu mutta taistelu ja puolustuspelaaminen saatiin jo
sellaiselle tasolle että tästä on nyt hyvä pari viikkoa treenata kuvioita ennen ensimmäistä lohko-vaiheen peliä.