Miehet, 2-Divisioona

SB Paapat - Nibacos Miehet edustus   9 - 0

OP-Arena

Voittoputkelle stoppi Vaasassa

”Ei mennyt niin kuin Strömsössä”, voidaan todeta miesten sunnuntai-reissusta Vaasan OP-areenalle. Ottelu SB Paappoja vastaan kulki kaksi erää tasaisissa merkeissä, mutta sen jälkeen isäntä oli erittäin tyly ja naulasi ottelun lopulta 9-0 lukemin.

Ensimmäisen erän Paapat veivät 1-0 lukemin, kun Jesse Palmberg väläyttää oivallista pelisilmää ja tiputtaakin läpiajon päätteeksi Kari-Matti Viinamäelle, joka pistää pallon tyhjään rysään. Lisäosumat estävät mainiosti pelanneet maalivahdit Jari Koski-Vähälä ja Jani Koski. Koski-Vähälälle 11 torjuntaa ja Koskelle 9.

Myös toisessa erässä näkyvimmässä roolissa paistattelevat kumpikin maalimolkke ja molemmat ottavat koppeja tuon tuosta. Paapat onnistuvat kuitenkin kahteen otteeseen, kun Teppo Haakana naulaa ensin 28:02 ja vielä ajassa 38:59. Molempiin syötön tarjoilee Kimmo Lintala. Toiseen erään Koski-Vähälälle 10 torjuntaa ja Koskelle 8.

Viimeisen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen on siniselle synkkä ja Paapat naulaavat 10 minuuttiin ja 41 sekuntiin viisi osumaa. 7-0 maalin jälkeen Toni Paloaho yrittää vielä herätellä sinistä mukaan ja samassa ajassa kaikkensa antanut Jari Koski-Vähälä vaihtuu Janne Tuikkaan. Aikalisä ei tuota toivottua tulosta ja lopulta ajassa 54:27 Jesse Lintala niittaa illan toisellaan ottelun loppulukemat. Viimeiseen erään Koski-Vähälälle 2 torjuntaa, Tuikalle 3 torjuntaa ja nollapelin pelanneelle Koskelle 5 torjuntaa

Sinisten tappioton alkukausi päättyi rajusti Paappojen käsittelyssä, mutta lukemat eivät silti kerro ihan koko totuutta, sillä myös sinisellä oli omat paikkansa maalien tekoon. Isäntäjoukkueen kaltaista kokenutta ja rutinoitunutta ryhmää vastaan tehottomuus ja virheet voivatkin kostautua raa'alla tavalla. Ja olihan maalivahti Koski erinomaisessa vireessä. -Kaksi erää mentiin aika tasaista tahtia kaverin kanssa ja molemmille syntyi omat paikkansa, mutta kummassakin päädyssä maalivahdit pelasivat hyvin. Kolmannessa erässä me epäonnistuimme ja se ratkaisi ottelun. Vastustaja oli toki odotetusti tasokas. Matka jatkuu ja otetaan tästä oppia, kommentoi sinisen laivan kapteeni Toni Paloaho.

Sunnuntain tuloksesta huolimatta päätä on turha pistää pensaaseen, sillä kausi on vasta alussa ja siniset ovat hienosti mukana lohkon kärkikamppailussa. Sarjatilanteesta on muodostunut ennakoiden mukaisesti herkullinen, sillä seitsemän joukkuetta on neljän pisteen sisällä toisistaan. Perjantaina saadaa taas pelata Kampushallin sählypyhätössä, kun Vaasan toinen edustaja SB Vaasa tulee haastamaan siniset.

SB Paapat

9 - 0

1 - 02 - 06 - 0
49'Jäähy: 2minKauppila Oskari