Esittely
Ottelutilastot
SB Paapat - Nibacos Miehet edustus
2018-2019 - Miehet - 2-Divisioona
Klo 15:00 OP-Arena
14
Lok

Vieraspelit jatkuvat Vaasassa


Runkosarja miesten kakkosdivisioonassa jatkuu sunnuntaina neljännen kierroksen ottelulla. Etappina Vaasa ja vastustaja on varmasti sarjatason ylintä kermaa, kun isäntänä toimii SB Paapat.

Paapat vahvistuivat merkittävästi kesän aikana, kun se naarasi nipun korkean profiilin pelaajia divarista tiputtautuneen SB Vaasan riveistä. Joona Kukko, Jesse Palmberg, Kari-Matti Viinamäki, sekä Valtteri Nurmi ovat jokainen melkoisen taitavia pelimanneja, jotka pystyvät omilla suorituksillaan ratkomaan otteluita. Lisäksi muu runko säilyi hyvinkin samana edelliskauteen verrattuna, joten joukkue tulee olemaan jälleen iso haaste sarjapeleissä. Paapat aloittivat kauden kahdella selkeällä voitolla Toholammin Urheilijoista, sekä SB Kauhajoesta, mutta edellisellä kierroksella Blue Fox oli etevämpi ja aiheutti vaasalaisille kauden ensimmäisen tappion. Sarjataulukossa joukkue löytyy kolmannelta sijalta kuudella pisteellä, kun taas siniset pitävät lohkon kärkipaikkaa täydellä yhdeksällä pisteellä. Tehokkaimpina Paappoina ovat kunnostautuneet tutut herrat Kimmo Lintala (4+4) ja Mika Joensuu (6+1). Sinisten tehokkaimpina jatkavat Kauppila (5+4) ja Salo (4+3). Paapat ottivat myös Nibacosin tapaan edellisenä viikonloppuna paikan Suomen Cupin viidenneltä kierrokselta.

Joukkueiden kohtaamiset viime kaudella huipentuivat lohkon sisäisten playoffsien ensimmäiselle kierrokselle, jolloin Paapat nappasivat ensimmäisestä ottelusta voiton ja olivat myös vahvasti matkalla finaalipeleihin toisen ottelun loppuhetkille asti, mutta siniset taistelivat itsensä jatkoajalle ja nykyään KooVeen organisaatiossa pelaavan Pyry Harsusen johdolla veivät sarjan ratkaisun Vaasaan ja viimeisen ottelun siniset veivät 3-9 lukemin. Nyt joukkue lähtee hakemaan uusia sankaritekoja uusiutuneella miehistöllä yhdestä kauden vaikeimmista vieraspeleistä. Edellisenä viikonloppuna siniset kokivat hieman kolhuja ja osa pelaajista onkin tämän seurauksena vielä toipilaana. Jalkeille saadaan kuitenkin jälleen täysi kokoonpano, kun mm. Lari Posio ja Joni Lehtinen ovat jälleen pelikuntoisia. Ottelu vihelletään käyntiin kello 15:00.

Voittoputkelle stoppi Vaasassa


”Ei mennyt niin kuin Strömsössä”, voidaan todeta miesten sunnuntai-reissusta Vaasan OP-areenalle. Ottelu SB Paappoja vastaan kulki kaksi erää tasaisissa merkeissä, mutta sen jälkeen isäntä oli erittäin tyly ja naulasi ottelun lopulta 9-0 lukemin.

Ensimmäisen erän Paapat veivät 1-0 lukemin, kun Jesse Palmberg väläyttää oivallista pelisilmää ja tiputtaakin läpiajon päätteeksi Kari-Matti Viinamäelle, joka pistää pallon tyhjään rysään. Lisäosumat estävät mainiosti pelanneet maalivahdit Jari Koski-Vähälä ja Jani Koski. Koski-Vähälälle 11 torjuntaa ja Koskelle 9.

Myös toisessa erässä näkyvimmässä roolissa paistattelevat kumpikin maalimolkke ja molemmat ottavat koppeja tuon tuosta. Paapat onnistuvat kuitenkin kahteen otteeseen, kun Teppo Haakana naulaa ensin 28:02 ja vielä ajassa 38:59. Molempiin syötön tarjoilee Kimmo Lintala. Toiseen erään Koski-Vähälälle 10 torjuntaa ja Koskelle 8.

Viimeisen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen on siniselle synkkä ja Paapat naulaavat 10 minuuttiin ja 41 sekuntiin viisi osumaa. 7-0 maalin jälkeen Toni Paloaho yrittää vielä herätellä sinistä mukaan ja samassa ajassa kaikkensa antanut Jari Koski-Vähälä vaihtuu Janne Tuikkaan. Aikalisä ei tuota toivottua tulosta ja lopulta ajassa 54:27 Jesse Lintala niittaa illan toisellaan ottelun loppulukemat. Viimeiseen erään Koski-Vähälälle 2 torjuntaa, Tuikalle 3 torjuntaa ja nollapelin pelanneelle Koskelle 5 torjuntaa

Sinisten tappioton alkukausi päättyi rajusti Paappojen käsittelyssä, mutta lukemat eivät silti kerro ihan koko totuutta, sillä myös sinisellä oli omat paikkansa maalien tekoon. Isäntäjoukkueen kaltaista kokenutta ja rutinoitunutta ryhmää vastaan tehottomuus ja virheet voivatkin kostautua raa'alla tavalla. Ja olihan maalivahti Koski erinomaisessa vireessä. -Kaksi erää mentiin aika tasaista tahtia kaverin kanssa ja molemmille syntyi omat paikkansa, mutta kummassakin päädyssä maalivahdit pelasivat hyvin. Kolmannessa erässä me epäonnistuimme ja se ratkaisi ottelun. Vastustaja oli toki odotetusti tasokas. Matka jatkuu ja otetaan tästä oppia, kommentoi sinisen laivan kapteeni Toni Paloaho.

Sunnuntain tuloksesta huolimatta päätä on turha pistää pensaaseen, sillä kausi on vasta alussa ja siniset ovat hienosti mukana lohkon kärkikamppailussa. Sarjatilanteesta on muodostunut ennakoiden mukaisesti herkullinen, sillä seitsemän joukkuetta on neljän pisteen sisällä toisistaan. Perjantaina saadaa taas pelata Kampushallin sählypyhätössä, kun Vaasan toinen edustaja SB Vaasa tulee haastamaan siniset.

  • 0 min: Ottelu alkamassa   

   

   

   
Tilastot
SB Paapat 9 - 0
(1 - 0) (2 - 0) (6 - 0)
Miehet edustus
49' Jäähy: 2min Kauppila Oskari
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat