C2- pojat 04 Edustus, SM sarja C2

Nibacos Edustus - PSS  3 - 7

Hollihaka

PSS oli vahvempi

Kevätkausi avattiin Hollihaassa samaa vastustajaa vastaan ketä vastaan syyskausi päätettiin voitokkaasti vieraskentällä,
Porvoon SalibandySeuraa vastaan.
Mutta peli oli täysin erinlainen. Täysin.

Peli lähti käyntiin tasaisessa merkeissä, ja reilu satapäisen kotiyleisön riemuksi Roope teki ottelun
ensimmäisen maalin mutta siihen kotijoukkueen maalipaikat ensimmäisessä erässä jäivätkin.

Vierailijat pääsivät vauhtiin erän puolessavälissä, pakottaen kotijoukkueen hätäisiin syöttöhin ja pallonmenetyksiin.
Tästä seurasikin kotijoukkueelle jäähyjä ja PSS sai pelata lähes koko erän loppupuoliskon ylivoimaa.
Sampo turhauttikin vierailijat upeilla torjunnoilla ja ainoastaan yhden maalin sai vierailijat rakennettua.
Ensimmäisen erän torjunnat PSS 1 Nibacos 18! ja maalit 1-1

Toisen erän alkupuolella Nibacosta rikottiin maalipaikassa josta Eemeli pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta.
Tällä kertaa vieraiden maalivahti ei ollut yllätettävissä. Hieman tilanteen jälkeen PSS iski kaksi nopeaa maalia ja erän loppupuolella vielä kolmannen.
Erä oli selkeästi PSS:n ja erätauko tilanne 1-4.h

Kolmanteen erään Nibacos tuli paremmalla taisteluilmeella ja tilanne kirkastuikin Miskan tehtyä erän alkuun wanhanaikaisella 2-4.
Vierailijat vastasivat haasteeseen tuomalla palloa vauhdikkaasti kotijoukkeen päätyyn luoden tukun vaarallisia vetopaikkoja joista PSS tekikin kolme seuraavaa maalia.
Luukas hieman kaunisteli lopputulosta tehden ottelun viimeisen maalin mutta tuloksen oli vierasjoukkueen ansaittu 3-7 voitto.

Kotijoukkueen parhaimmistoa oli Sampo, torjuen lukuisia huippupaikkoja.
Pisteiden metsästys jatkuu ensi sunnuntaina Oulussa, OLS:n vieraana.

3 - 7

PSS
1 - 10 - 32 - 3
4'MaaliNadasi Roope
4'MaalisyöttöKallio Joona
12'Jäähy: 2minNadasi Roope
14'Jäähy: 5 minLahnalampi Viljami
42'MaaliHonkaniemi Miska
42'MaalisyöttöKoivusaari Niko
55'Jäähy: 2minHaataja Jonatan
57'MaaliSalin Luukas
57'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
59'Jäähy: 2minNadasi Roope