Merikoski SBT - Nibacos Edustus   14 - 9

Nallisport Oulu

Merikoski vahva

(2-8, 4-1, 2-6)

Taas Nallisportissa, tällä kertaa Merikosken vieraina1. erässä tahtipuikkoa heilutti niin vahvasti Merikoski että vierailijaille jäi enemmän tai vähemmän sivusta seuraajan rooli. Siitä kertoo myös erän maalit 8 -2 Merikoskelle. Nibacos maalit merkittiin Eemelille ja Joonalle.

Toinen erä hieman tasoitti voimasuhteita mutta vieläkin Merikoski löysi liian helposti Nibacoksen alueelta vapaita maalipaikkoja. Erän ainoa Nibacos maali tuli ylivoimalla Vilin toimiessa maalintekijänä. Merikoski lisäsi maalisaldoaan neljällä maalilla. Erätauolle 12-3 tilanteessa.

3. erään valmennus muutti hieman kokoonpanoa ja pelaajilta vaadittiin uutta asennetta pelata voittava kolmas erä. Ja sitä saatiin, seitsemän minuuttia pelattu kolmatta erää niin Merikoski turvautui aikalisään Nibacoksen tuplattua maalisaldonsa kuuteen, Vilin, Nikon ja Roopen maaleilla.
Aikalisän jälkeen tehoduo Eemeli-Vili teki vielä kaksi maalia, jolloin saatiin jo uhattua vastustajan kolmannen erän reilua johtoasemaa. Nibacos otti maalivahdin pois mutta tällä kertaa uhkapeli ei tuonut tulosta ja Merkikoski katkaisi vahvan Nibacos-maalisuoran. Erän viime sekunneilla onnistui maalinteossa vielä Nibacoksen Oskari Keiski ja Merikoski.
Sarjapisteet hurjan ensimmäisen erän ansiosta jäivät ansaitusti Merikosken haltuun.

Tästä vieraspelit jatkuvat ensi viikonloppuna Porin Karhujen vieraana.

Peli kuvattuna maalin takaa

Merikoski SBT

14 - 9

8 - 24 - 12 - 6
6'MaaliSeppänen Eemeli
6'MaalisyöttöKattilakoski Ida
19'MaaliKallio Joona
19'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
20'MaaliYlikorpi Vili
20'MaalisyöttöIsoaho Venni
44'MaaliYlikorpi Vili
44'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
44'MaaliNadasi Roope
46'MaaliKoivusaari Niko
46'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
52'MaaliYlikorpi Vili
52'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
59'MaaliKeiski Oskari
59'MaalisyöttöYlikorpi Vili