Nibacos 04 Edustus - Pirkat  4 - 5 JA

Sport Garden Turku

Karsinta vaiheesta 1-divariin

Tänään päivän toisessa pelissä oli panoksena paikka 2. karsintavaiheen lohkofinaaliin.
Pelissä oli jännistystä heti alusta alkaen. Peli kerkesi vanheta vain 1:53 kun Suvi Hämäläinen vei vieraat johtoon 0-1. Suvi pääsi kulman jälkitilanteesta hienosti vedolle ja sijoitti pallon maalin oikeaan reunan. Suvi on tänä vuonna päässyt naisten maajoukkueeseen.
Maalista Nibacos ei lannistunnu, vaan ajassa 4:46 Miska Honkaniemi hienosti tasoittaa tilanteeksi 1-1. Pirkat sai vielä ensimmäisessä erässä 2 min jäähyn, mutta Nibacos ei palloa maaliin sen aikana saanut.
Toinen erä alkoi vieraiden maalilla ajassa 16:35, mutta siitä 1 minuutin päästä Lenni Saren tasoittaa 2-2 Miskan syötöstä.
Roope Nadasi maalaa kylmän viileästi oikeasta laidasta Nibacoksen johtoon ensimmäisen kerran pelissä ajassa 22:57 Kasperi Levijoen syötöstä. Maalista noin minuutin päästä tuomari antaa Matias Pokelalle jäähyn kampaamisesta. Jäähyn aikana vastustaja ei pääse maalia tekemään.
Vastustaja taklaa rumasti Luukas Salinia laitaa vasten ajassa 27:05 ja tilanne näytti katsomoon todella törkeältä, sillä Luukas oli lyödä kasvonsa toimitsijoiden pöytään. Turvallisuudesta tässä hallissa ei voi kiitosta antaa, sillä minkäänlaisia turva-alueita ei toimitsijoiden pöydän kohdalla ollut.
Taklaaja sai rikkeestä 5+20min, mutta sen aikana Nibacos ei palloa maaliin saanut. Täten erä tauolle lähdettiin 3-2 Nibacoksen johdossa.
Kolmannen erän alussa 33:40 vastustaja tekee tasoituksen 3-3. Nibacos siirtyy jälleen johtoon 4-3 ajassa 39:04 Venni Isoahon maalilla ja syöttäjänä on Roope Nissilä. Mutta ajassa 42:54 ilman maalivahtia Pirkat tasoittaa 4-4.
Seuraa rankkarikisa 5 vs 5, sen Pirkat voittaa 3-2 ja täten he pääsivät sunnuntain finaaliin Happeeta vastaan. Tuosta parista voittaja menee SM sarjaan ja hävinnyt jatkaa 1 divariin.
Loput SM ja divari joukkueet selviää sunnuntaina.

O2/MuurY Jyväskylä

Toivottavasti jatkossa tullaan kiinnittämään huomiota pelaajien turvallisuuteen enemmän kenttiä valittaessa pelipaikoiksi.

Voiko tuomarit huomioidan myös pelaajien turvallisuutta paremmin peleissä?

4 - 5 JA

Pirkat
1 - 12 - 11 - 20 - 1
4'MaaliHonkaniemi Miska
18'MaaliSaren Lenni
18'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
22'MaaliNadasi Roope
22'MaalisyöttöLevijoki Kasperi
39'MaaliIsoaho Venni
39'MaalisyöttöNissilä Roope