Esittely
Ottelutilastot
HiPa, Himanka - Nibacos Miehet edustus
2019-2020 - Miehet - Miesten II- div. Pohjanmaa, lohko 7
Klo 19:00 Lohtajan Maininki
15
Mar

Perjantaina kiihkeä paikallistaisto Lohtajalla


Miehillä on perjantaina ohjelmassa runkosarjan seitsemäs ottelu Lohtajalla. Tunnetta ei tule varmasti taaskaan puuttumaan, kun sinisten seuraava haaste on Himangan Pallo.

HiPa aloitti kauden vahvasti ottamalla voiton Mailattomista, mutta seuraavissa kolmessa ottelussa kilpparipaidat kasvattivat ainoastaan tappiosaraketta. Kauden viidennessä ottelussa Konnia vastaan joukkue onnistui jälleen nappaamaan täydet kolme pistettä, mutta edellinen koitos SPV:n nuoria kolleja vastaan päättyi varsin selkeään tappioon. Edellisenä viikonloppuna joukkue oli pelien osalta huilivuorossa, joten Lohtajan Mainingissa ollaan varmasti tehty pari viikkoa kovasti töitä vireen kääntämiseksi. Pisteitä himankalaiset ovat kaudella keränneet seitsemän kappaletta, millä irtoaa sarjataulukossa kahdeksas sija. Maaleja joukkue on iskenyt 43 ja omissa on soinut 54 kertaa. Pörssijohtajan paikkaa pitää Lassi Lokasaari (3+10=13), jota lähimpänä seuraa Tommi Tilus (7+3=10). Maalivahtiosastolla Tony Jumppanen on saanut vahvan haastajan Mika-Matti Pentinmikosta ja molemmat ovatkin jakaneet peliajan tasaisesti keskenään.

Sinisten vire jatkaa tuloksellisesti vahvana, sillä takana on nyt neljä peräkkäistä voittoa. Pelillinen anti hakee vielä uomiaan, mutta hyvin joukkue on pystynyt paikkaamaan virheitään tehokkuudella maalipaikoissa. Lisäksi voitokas ottelu Toholammista antoi pisteiden lisäksi ison annoksen itseluottamusta miesten mukaan. Joukkueen terveystilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Ainoastaan Riku Anttila on vielä sairastuvalla alaraajavamman seurauksena, mutta on toivon mukaan piakkoin mukana vahvuudessa. Lisäksi inttimiehet saadaan pelille mukaan, joten Lohtajalle saapuu iskuvalmis sininen miehistö. Pisteitä joukkue on tähän mennessä kerännyt 12, mikä oikeuttaa lohkon kolmanteen sijaan. Maaleja nuorukaiset ovat iskeneet 46 kappaletta ja omiin on laskettu 34 maalia. Joukkueen pörssikärkenä jatkaa Jaani Nissilä (10+4=14), perässään Lauri Paloneva (8+4=12), Jori Heikkilä (5+5=10), sekä syyskauden positiivisin yllättäjä Niklas Honkaniemi (6+4=10).

Molemmissa leireissä tätä ottelua on varmasti odoteltu jo jonkin aikaa. Hipa-miehistöstä löytyy jälleen tällä kaudella useampi entinen Nibacos-peluri. Viime kaudella Sveitsissä pelannut Tommi Tilus päätti valita tämän kauden osoitteekseen Himangan. Mukana siirtyivät kevään ja kesän aikana velipoika Tuomas, sekä useamman kauden Oulussa viihtynyt Mikael Tuorila. Yllättävin siirto koettiin kauden kynnyksellä, kun junioreista saakka yhtä kautta lukuunottamatta Nibacosia edustanut Joni Lehtinen siirtyi vahvistamaan Hipan puolustusta. Pelkästään nämä siirrot takaavat jo kuumat asetelmat tulevaan kamppailuun. Paikallinen yleisö antaa varmasti oman tukensa illan isännille, joten toivottavasti paikalle saadaan haastetta katsomoon myös Kokkolan puolelta. Tätä ottelua ei kannata taaskaan jättää välistä, sillä vauhtia ja tapahtumia kentällä riittää varmasti yllin kyllin. Ottelu aloitetaan kello 19:00.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
HiPa, Himanka 7 - 6
(5 - 3) (2 - 1) (0 - 2)
Miehet edustus
6' Maali Heikkilä Jori

6' Maalisyöttö Honkaniemi Niklas

13' Jäähy: 2min Harju Arttu

16' Maali Harju Arttu

16' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka

17' Maali Aho Emil

17' Maalisyöttö Paloneva Lauri

26' Jäähy: 2min Porko Artturi

31' Maali Paloneva Lauri

31' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka

44' Maali Paloneva Lauri

44' Maalisyöttö Puutio Onni

53' Maali Harju Arttu

53' Maalisyöttö Heikkilä Jori

57' Jäähy: 5 min Kortetmaa Juuso
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat