C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Nibacos 04 Edustus - Salba Rauma  11 - 2

Hollihaka

Varmuudella voittoon

Pelin juoni tuli selväksi alusta alkaen. Nibacos pääsi kuuntelemaan uutta maalilaulua ajassa 3:46 ja maalin tekee Salin Luukas Ylikorpi Vilin syötöstä. Toinen maali saadaan ajassa 6:06 Saren Lenin toimesta ja syöttäjänä on Nissilä Roope. Eipä kauan kerkiä kello tikittää kun pallo on jälleen SalBan maalissa ja jälleen sen sinne sijoittaa Salin Luukas ja tarjoilun tekee Seppänen Eemeli, tilanne 3-0.
SalBa pääsee kaventamaan 3-1 rangaistuslaukauksella. Nibacos iskee neljännen maalin ajassa 17:11 Koivusaari Nikon toimesta ja syöttäjä on Honkaniemi Miska.
Toiseen erään tule pyöremyrsky nimeltä Nibacos. Ajassa 20:15 Ylikorpi tekee tilanteeksi 5-1 Seppäsen syötöstä. Ja heti perään Honkaniemi ajassa 20:22 tekee Levijoen syötöstä 6-1. SalBa on pakotettu ottamaan aikalisän.
Isoaho Venni tekee ajassa 29:55 tilanteeksi 7-1 Sarenin syötöstä. SalBa saa vielä erän lopussa kavennus maalin ylivoimalla ajassa 29:08 ja tilanne on 7-2.
Kolmannessa erässä Nibacos maalaa vielä neljästi. Alivoimalla ajassa 40:44 Salin tekee 8-2 Ylikorven syötöstä, Saren tekee yksilö suorituksen ajassa 50:28 ja peli on 9-2.
Salin pääsee tekemään vielä neljännen maalinsa ajassa 54:37 Ylikorven syötöstä ja tilanne on 10-2. Nibacoksen viimeisen tekee Kallio Joonas ajassa 56:27 Nissilän syötöstä. Ja peli päättyy 11-2 Kokkolalaisten hyväksi.

Parhaat palat pelistä

Koko peli.

11 - 2

Salba Rauma
4 - 13 - 14 - 0
3'MaaliSalin Luukas
3'MaalisyöttöYlikorpi Vili
6'MaaliSaren Lenni
6'MaalisyöttöNissilä Roope
6'MaaliSalin Luukas
6'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
17'MaaliKoivusaari Niko
17'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
20'MaaliYlikorpi Vili
20'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
20'MaaliHonkaniemi Miska
20'MaalisyöttöLevijoki Kasperi
29'MaaliIsoaho Venni
29'MaalisyöttöSaren Lenni
37'Jäähy: 2minNadasi Roope
39'Jäähy: 2minNadasi Roope
40'MaaliSalin Luukas
40'MaalisyöttöYlikorpi Vili
50'MaaliSaren Lenni
54'MaaliSalin Luukas
54'MaalisyöttöYlikorpi Vili
56'MaaliKallio Joona
56'MaalisyöttöNissilä Roope