Nibacos 04 Edustus - Happee  14 - 6

Hollihaka

Lauantain maalijuhlat Hollihaassa

Tasainen ensimmäinen erä.
Eipä tainneet kaikki katsojat vielä ehtiä edes istumaankaan kun kotijoukkueen maalilaulut alkoivat soimaan hallissa. Nikon ja Lennin maaleilla Nibacos siirtyi 2-0 johtoon kun pelikello oli raksuttanut vasta 1:06. Vierailija ei tilanteesta hätkähtänyt vaan Happee kuittasi seuraavan seitsemän minuutin aikana tilanteeksi tasan 2-2 ja hetkeä myöhemmin ylivoimalla siirtyivät jo 2-3 johtoon. Valkoisessa pelipaidassa pelannut kotijoukkue kuittasi vielä Viljamin ja Eemelin maaleilla erätauolle johtoasemassa 4-3. Eemelin maali oli ylivoima maali.

Toisen erän valkoinen hurrikaani
Toinen erä oli kotijoukkueen näytöstä alusta loppuun. Siinä sai kotijoukkueen kannattajat taputtaa kämmenenpohjat punaisena maaleja. Kotijoukkue teki kahdeksan (8!) maalia kun vierailijat jätettiin yhteen maaliin, Happee koetti saada kotijoukkueen maalihiillosta viilennettyä aikalisällä mutta valkopaitaiseen Nibacos-liekkiin se ei tehonnut. Erän maalitekijät olivat Vili*2, Miska*2, Eemeli, Roope, Luukas ja Lenni

Kolmas erä tasan
Kolmanteen erään Happee vaihtoi maalivahtia ja alkoi laukomaan aktiivisemmin hyökkäysalueelle päästyään. Toisen erän maalitalkoista hieman kylläinen kotijoukkue piti vierailija maaliedustoilta poissa ja maalit tasattiin erässä 2-2. Vilin ja Luukaksen tehtyä erän Nibacos maalit.

Loppulausunto:
Kotijoukkue jauhoi kuudennen voiton kolmen ketjun vahvalla pelillä ja toisen erän pyörremyrsky lamaannutti vastustajan kiivaimman takaa-ajon.

Viikonpäästä jatketaan kahden pelin vierasviikonlopulla. Pysykää kanavalla.

Maalikooste

14 - 6

Happee
4 - 38 - 12 - 2
0'MaaliKoivusaari Niko
0'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
1'MaaliSaren Lenni
1'MaalisyöttöKallio Joona
10'Jäähy: 2minLassila Elmeri
13'MaaliLahnalampi Viljami
13'MaalisyöttöSalin Luukas
17'MaaliSeppänen Eemeli
17'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
24'MaaliSalin Luukas
24'MaalisyöttöLahnalampi Viljami
27'MaaliYlikorpi Vili
27'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
29'MaaliNissilä Roope
30'MaaliYlikorpi Vili
33'MaaliHonkaniemi Miska
33'MaalisyöttöNadasi Roope
34'MaaliSeppänen Eemeli
34'MaalisyöttöYlikorpi Vili
35'MaaliSaren Lenni
35'MaaliHonkaniemi Miska
35'MaalisyöttöHägglund Hannes
48'MaaliYlikorpi Vili
48'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
57'MaaliSalin Luukas