C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Nibacos 04 Edustus - TuSBy/Panthers  12 - 5

Tuusulan SBH, Tuusula

TuPa kaatui Tuusulassa

Pelin kulku oli alusta alkaen selvä ja Nibacos vei ensi minuuteista alkaen peliä. Ensimmäinen erä vietiin 0-4.
Toiseen erään Nibacos tulee myös kovalla temmolla ja tekee heti erän alkupuolella maaleja hyvään tahtiin. Erän lopussa nähdään vastustajalta räikeä poikittainenmaila ja siitä heille 5 min jäähy. Kahden erän jälkeen Nibacoksen johto on 2-9.
Kolmannen erän alussa 5 min jäähyn aikana maalin tekee vastustaja alivoimalla. Erä menee tasaisena loppuun saakka ja päättyy 3-3. Peli kuitenkin Nibacokselle 5-12 ja kolme pistettä Kokkolaan.
Pisteille pääsi tänään melkein kaikki Nibbareiden pelaajat.
Laakkonen 22 torjuntaa

Sarjan kärjessä jatkaa Nibacos ja toisena Blackbirds. Ainut puhtaan pelin joukkue on Kouvolan Sudet kolmantena. Heillä on kolme ottelua vähempi pelattuna kuin Nibacoksella.
Paikallisvastustaja SPV pelasi samoilla kentillä viikonlopun aikana, mutta eivät saaneet yhtään pistettä.
Viikon päästä SPV tulee Hollihakaan ja heitä ei ole kohdattu sitten 2.4.2017 aluesarjan finaalin

Maalikooste Nibacos maalit

Tilastot

12 - 5

TuSBy/Panthers
4 - 05 - 23 - 3
2'MaaliLahnalampi Viljami
2'MaalisyöttöNissilä Roope
3'MaaliIsoaho Venni
3'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
8'MaaliSeppänen Eemeli
8'MaalisyöttöHägglund Hannes
13'MaaliKattilakoski Ida
13'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
23'MaaliSalin Luukas
23'MaalisyöttöYlikorpi Vili
23'MaaliYlikorpi Vili
23'MaalisyöttöSalin Luukas
25'MaaliSaren Lenni
25'MaalisyöttöKoivusaari Niko
29'Jäähy: 2minLahnalampi Viljami
32'MaaliNadasi Roope
32'MaalisyöttöSalin Luukas
33'MaaliYlikorpi Vili
33'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
53'MaaliNadasi Roope
53'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
54'MaaliYlikorpi Vili
54'MaalisyöttöSalin Luukas
56'MaaliNadasi Roope
56'MaalisyöttöKallio Joona