Nibacos 04 Edustus - SPV  9 - 7

Hollihaka

Pohjalaiset pidot Hollihaassa, kylässä Seinäjoen Peliveljet

Ensimmäisessä erässä jännitystä ilmassa

Pitkästä aikaa päästiin kohtamaan sarjapelissä rakas SPV. Hermostuneisuus sekä jännitys paistoi molemmista joukkueista ensimmäisten minuuttien aikana. Erää pelattiin tasaisesti ja tilanteita oli vuorotellen molemmilla joukkueilla. Maalinteon aloitti vierailijat, kun kaukolaukaus pomppi maaliin.

Kolme minuuttia sai SPV nauttia johdosta, kun kotijoukkue teki varsinaisen klap-klap maalin Eemelin päästessä nauttimaan koko kentän tarjoilusta. Kotijoukkueelle tarjottiin pariin otteeseen mahdollisuutta maalintekoon ylivoimalla, mutta aktiviinen vierailija alivoima piti kotijoukkueen poissa selkeiltä vetopaikolta. Nibacos pääsi kun pääsikin erätauolle johdossa, kun nopealla vastahyökkäyksellä Roope Nadasi muutti kotijoukkueen maalisarakkeeseen kakkosen, kun aikaa oli enää 12-sekuntiä kellossa. Tämä oli siis kunnon pukukoppimaali!

Toinen erä taas vahva valkopaidoilta

Toisessa erässä pahin jännitys oli pelattu jo pois ja kotijoukkue pääsi rakentamaan maalipaikkoja tuttuun tyylinsä. Miskan kaksi maalia ja Roopen illan toinen lisäsivät etumatkan punapaitoihin jo neljään maaliin.

SPV:n erän ainokaisen maalin teki Idan tapaan joukkueensa ainoa tyttöpelaaja upealla rannevedolla.

Pian maalin jälkeen oli vuorossa illan kolmas Nibacos ylivoima ja tällä kertaa vedon sijasta kakkosylivoima teki nopeilla siirroilla paikan maalivahdin ristikon eteen, josta Viljamin oli helppoa viimeistellä illan kuudes maali. Erätauolle lähdettiin varsin mukavassa 6-2 tilanteessa.

Kolmas erä ja jännitys (sekä SPV) nousee

Kolmas erä alkoi SPV:n nopealla maalilla mutta sen jälkeen erä näytti menevän täysin kotijoukkueen tahtiin, Eemelin ja Vilin maaleilla tilanteeksi jo 8-3. Sen jälkeen kotijoukkueen aplodit menivät Hanneksen ensimmäiselle viuhuvalle divarimaalille, kun peliä oli pelattua 54:27. Tässä kohtaa moni luuli varmaan pelin olevan jo ohi, mutta ei SPV. SPV pisti kuntoon kunnon loppukirin, kun seuraavan kahden minuutin aikana takoi kolme maalia ja aikalisän jälkeen vielä yhden maalin ilman maalivahtia. Nibacoksen johto enää kaksi maalia ja peliä jäljellä puolitoista minuuttia! Vierailijat jatkoivat ilman maalivahtia ja kotijoukkueella oli myös muutama paikka tehdä helpottava maali tyhjiin, mutta erän loppuminuutit olivat lopulta maalittomat.
Loppulausunto:

Kotijoukkue jaksoi hyvin kamppailla ja puolustaa tiivisti vaikkakin kolmannen erän lopussa tuntui, että energia varannot hiipuvat. Loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi valkoiset saivat kasaan vain reilun kaksi ketjua. Osa pelaajista hoitikin uusia tehtäviä, joista kunniamaininnan saa tilastomies Olli ja huoltajan apupoika Kasperi.

Vierailijat olivat leveällä kokoonpanolla liikkeellä ja tarjosivatkin jännittävän ja vauhdikkaan illan.
SPV:n Eero Mäenpää teki pelin ainoan hattutempun ja siitä hyvästä hänelle hattu päähän.

Illan kunniamaininnan saa yleisömäärä 178! Kun verrataan että kakkosdivarin Pohjanmaan kärkijoukkueen illan pelissä oli yleisöä vain seitsemän henkeä enemmän.

Maalikooste pelistä

9 - 7

SPV
2 - 14 - 13 - 5
12'MaaliSeppänen Eemeli
12'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
19'MaaliNadasi Roope
19'MaalisyöttöKallio Joona
24'MaaliHonkaniemi Miska
24'MaalisyöttöKallio Joona
29'MaaliNadasi Roope
29'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
33'MaaliHonkaniemi Miska
33'MaalisyöttöNadasi Roope
37'MaaliLahnalampi Viljami
37'MaalisyöttöKallio Joona
45'MaaliSeppänen Eemeli
45'MaalisyöttöYlikorpi Vili
47'Jäähy: 2minKattilakoski Ida
50'MaaliYlikorpi Vili
50'MaalisyöttöSalin Luukas
54'MaaliHägglund Hannes
54'MaalisyöttöKallio Joona