Nibacos 04 Edustus - Sudet SB, Kouvola  11 - 2

Hollihaka

Sunnuntaina Susi-lauma Hollihaassa

Ensimmäiseen erään salama-alku
Hollihakaan oli saapunut vieraaksi nälkäinen sarja kolmonen, Sudet SB Kouvolasta.
Nibacos saikin otteluun mukavan alun, kun avauskentällinen sai heti pallon Susien päätyyn ja puolustajan paikalta pääsi Viljami laukomaan tilanteeksi 1-0.
Peli jatkui Nibacoksen hallinnassa ja ajassa 6:15 Viliä rikottiin maalipaikassa rangaistuslaukauksena arvoisesti.
Vili siirsi kylmänviileästi harhautusten jälkeen pallon maalivahdin längistä maalin perukoille. Loppuerä taisteltiin tasaisesti ilman maaleja.

Toinen erä tiukkaa taistelua
Sudet nostivat karvausta ja liikettä toiseen erään, jonka tuloksena kotijoukkue joutui enemmän puolustamaan sekä taistelemaan pallosta omalla kenttäpuoliskolla.
Erän ainoa maali tulikin juuri tällaisesta Susien hyökkäyspelistä, jossa Miska sai katkaistua puolustusalueella vierailijoiden syötön ja karkasi pakkien välistä maalin tekoon.
Erän ainoa maali kotijoukkueelle. Sampo maalilla oli ilmiömäinen pysäyttäen kaikki 10 vetoa.

Kolmannen erän ketsuppi-ilmiö
Kolmannen erän alussa kotijoukkue teki helpottavat kolme maalia. Niko teki kaksi ensimmäistä Vilin hienoista syötöistä ja sen jälkeen Joona ja Luukas pelasivat hienon seinäsyöttö kuvion Joonan toimiessa maalintekijänä. Ajassa 46:07 vierailijat yllättivät Sampon ensimmäistä kertaa ottelussa ja lisäsivät maalisaldonsa kahteen neljä minuuttia myöhemmin.
Viimeisen kymmenen minuutin aikana kotijoukkueen maalilaulua saatiin soittaa viisi kertaa. Ensin Luukas sijoitti tyylikkään rangaistuslaukauksen vasempaan alakulmaan, jonka jälkeen hän keskittyi syöttämään pari seuraavaa maalia Eemelin toimiessa molemmissa maalintekijänä. Eemelin puhdas hattutemppu täydentyi hetkeä myöhemmin Vilin syötöstä.
Erän loppuminuutilla Roope Nadasi karkasi vielä maalintekoon ja niin oli ottelun maalit nähty. Kolmas erä selvästi kotijoukkueelle 8-2.

Loppulausunto.
Kotiottelun parhaana valittiin oikeutetusti Sampo, jonka repertuaariin mahtui useita huipputorjuntoja joilla masennettiin nälkäinen Susi-lauma ja heidän pistepörssi kärkensä.
Ottelu oli laadukas ja kääntyi lopullisesti kotijoukkueelle vasta kolmannessa erässä. Nyt huilataan pari viikkoa, jonka jälkeen vuorossa on vuoden viimeiset vieraspelit Satakunnassa.

11 - 2

Sudet SB, Kouvola
2 - 01 - 08 - 2
0'MaaliLahnalampi Viljami
0'MaalisyöttöYlikorpi Vili
6'MaaliYlikorpi Vili
27'MaaliHonkaniemi Miska
38'Jäähy: 2minTuikka Olli
41'MaaliKoivusaari Niko
41'MaalisyöttöYlikorpi Vili
43'MaaliKoivusaari Niko
43'MaalisyöttöYlikorpi Vili
44'MaaliKallio Joona
44'MaalisyöttöSalin Luukas
52'MaaliSalin Luukas
54'MaaliSeppänen Eemeli
54'MaalisyöttöSalin Luukas
56'MaaliSeppänen Eemeli
56'MaalisyöttöSalin Luukas
58'MaaliSeppänen Eemeli
58'MaalisyöttöYlikorpi Vili
59'MaaliNadasi Roope