Nibacos 04 Edustus - Classic Red  16 - 7

Hollihaka

Maali juhlaa Hollihaassa

Maalikooste

Pelin alusta alkaen Nibacos aloitti voimakkaasti ja hetkessä oltiin 4-0 johdossa. Sen jälkeen varmaan tuli liian hyvä olo, kun Classic pääsi tekemään kolme seuraavaa maalia. Peli menikin tasaisesti hetken, kun tehtiin vuorotellen maaleja aina tilanteeseen 5-4. Sen jälkeen Nibacos teki kaksi maalia ja erätauolle lähdettiin 7-4 johdossa.

Toisessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin 2 kumpikin ja tauollle tilanteessa 9-6.
Kolmanteen erään Nibacos oli vaihtanut kentällisiä hiukan ja se alkoi näkyä vastustajan maaliverkon heilutteluna. Tosin ensimmäisen maalin erässä teki Classic, mutta sen jälkeen alkoi Nibacos show. Nibacos teki seitsemän seuraavaa maalia ja varmisti täten pelin itselleen 16-7.
Erän loppupuolella tunteetkin hiukan taisivat kuumentua kun pelaajia ruvettiin tönimään voimakkaammin kentällä selästä tuomareiden siihen puuttumatta.

Maalivahtien torjunnat osoittivat pelin hallinnan olleen Nibacoksella. Nibacos 18 ja classic 35

Tänään hatun pokkasi Seppänen Eemeli tehden tehot 5+1, Salin Luukas 2+2, Tuikka Olli 2+1, Nadsi Roope 2+1, Ylikorpi Vili 1+3, Saren Lenni 2+0, Kallio Joona 1+2, Honkaniemi Miska 1+2, Isoaho Venni 1+0, Lahnalampi Viljami 0+1, Nissilä Roope 0+1

16 - 7

Classic Red
7 - 42 - 27 - 1
1'MaaliNadasi Roope
3'MaaliTuikka Olli
3'MaalisyöttöKallio Joona
6'MaaliSeppänen Eemeli
6'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
9'MaaliSalin Luukas
9'MaalisyöttöLahnalampi Viljami
17'MaaliTuikka Olli
17'MaalisyöttöKallio Joona
19'MaaliKallio Joona
19'MaalisyöttöNadasi Roope
19'MaaliHonkaniemi Miska
19'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
31'MaaliSaren Lenni
31'MaalisyöttöNissilä Roope
33'Jäähy: 2minNadasi Roope
35'MaaliNadasi Roope
45'MaaliSeppänen Eemeli
45'MaalisyöttöYlikorpi Vili
48'MaaliSeppänen Eemeli
48'MaalisyöttöSalin Luukas
50'MaaliSalin Luukas
50'MaalisyöttöYlikorpi Vili
54'MaaliSaren Lenni
54'MaalisyöttöTuikka Olli
55'MaaliIsoaho Venni
55'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
57'MaaliSeppänen Eemeli
57'MaalisyöttöYlikorpi Vili
59'MaaliSeppänen Eemeli
59'MaalisyöttöSalin Luukas