C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

O2-JKL/MuurY - Nibacos 04 Edustus   8 - 15

Muuramen kulttuurikeskus, Muurame

Keski-Suomen turnee osa 1

Etukäteen tiedettiin pari faktaa: tulemme pelaamaan 80m2 pienemmällä kentällä kuin kotona, vastustajana oli sarjan jumbojoukkue sekä edellisestä meidän sarjapelissä oli aikaa kuukausi.
Asia mitä ei tiedetty: tuomarit, joiden linja? (Mikä?) oli varsin erikoinen eikä koko kuusikymmentä minuuttisen aikana tullut selvyyttä mikä oli kentällä sallittua, mikä oli rikettä. Mitä tästä saatiin? Varsin sekava salibandy-ottelu jonka pisteet lopulta vierailijat rutiinilla veivät.

Kerrataan hieman.
Ensimmäinen erä ja aloitus vihellyksestä lähtien näki että nyt oli vastustaja tosissaan hakemassa kauden ekaa voittoa varsinaisella peliajalla. O2 karvasi lyhyemmällä kentällä rohkeasti päädystä asti ja aiheutti vierasjoukkueelle ylimääräistä hätäilyä pallollisen peliin. Ensimmäinen erä meni aktiiviselle kotijoukkueelle 4-3, iskien joka tilanteessa palloon suora viivaisesti. Erän puhuttavin tapahtuma nähtiin kahdentoista minuutin aikana kun vastustaja ajoi maalille Nibacos-pakki perässään ja vastustajan polvi osui Ekiä päähän. Eki joutui erän lopuksi pukukoppiin elpymään,Sampo maaliin mutta suureksi hämmästykseksi tuomarit eivät mitään rikettä tilanteessa nähneet.

Toisessa erässä tilanteet kentällä alkoivat jo tasoittua, Nibacos alkoi saada pelin juonesta kiinni ja että ilman mustelmia ei pisteitä mukaan saada. Erän ylivoimat molemmat joukkueet käyttivät hyödykseen ja Lenni onnistui vielä erän loppupuolella rankkarissa siirtäen Nibacoksen 8-6 johdossa erätauolle.

Kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi vielä maalin päähän, mutta sen jälkeen Nibacos sai jalan pois jarrulta ja alkoi tehtailemaan maaleja. Roope Nadasi sai hattutempun täyteen ja näytti muutenkin että fyysisessä väännössä poweria riittää. Erä päättyi lopulta 7-2 meille ja loppulukemat siten selvät 15-8. Taas hyvä muistutus että kärsivällisyys ja työnteko pitää kestää 60 minuuttia. Sunnuntaina jatketaan Happeen vieraana.

O2-JKL/MuurY

8 - 15

4 - 32 - 52 - 7
6'MaaliHägglund Hannes
6'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
13'MaaliIsoaho Venni
13'MaalisyöttöNadasi Roope
16'MaaliNissilä Roope
16'MaalisyöttöIsoaho Venni
20'MaaliHonkaniemi Miska
25'MaaliNadasi Roope
25'MaalisyöttöHägglund Hannes
31'MaaliSeppänen Eemeli
31'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
32'Jäähy: 2minKattilakoski Ida
34'MaaliIsoaho Venni
34'MaalisyöttöNadasi Roope
37'MaaliSaren Lenni
41'MaaliNadasi Roope
41'MaalisyöttöIsoaho Venni
42'MaaliSalin Luukas
42'MaalisyöttöYlikorpi Vili
46'MaaliSalin Luukas
46'MaalisyöttöYlikorpi Vili
46'MaaliYlikorpi Vili
46'MaalisyöttöSalin Luukas
47'MaaliNadasi Roope
47'MaalisyöttöKoivusaari Niko
52'MaaliYlikorpi Vili
52'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
54'MaaliSeppänen Eemeli
54'MaalisyöttöHonkaniemi Miska